01.08.2010, 23:39
|
|
|
Usta Yiğido
madımak_58 Şuan
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47
|
Cevap: Kılıçtaroğlu Sivas'a geliyor
Alıntı:
AKÇA Nickli Üyeden Al?nt?
yapamayın ayıp şurada bile geçinemiyorsunuz bize bizden başkası zarar veremez....ortada yazılanlar hala ayıbımızı açıp duruyoruz başkası söylese cvp vermek lazım ama bu benim gardaşlarıma ne deyim bilmemki madımak yemlik oy madımak neymiş bu baş belası bu kadarda BAŞBAĞLARIM konuşulsa nasıl olurdu acaba olmaz tabiiii onlar başka o misilleme ahh ah.
|
Aaaaaaaaaahhh ahhhh,bende diyorum kulaklarım niye çınladı taaaaaaa Sivas'ta.Ama tahmin etmiştim,kesin dedim Sivaslılar'da "Madımak" adı geçiyor diye
Siz yormayın kafanızı,2 Temmuz'dan 3 gün sonra Başbağlar'ı da konuşuyoruz.Hatta burada ne zaman "Ma..." dense,hemen Başbağlar'ı unutturmayacağız diye karşı atağa geçiliyor.Sivas bizim memleketimiz,yaşanan katliamlarda ölenlerde bizim şehitlerimiz,ötesi yok.Ama asıl sorunu hala anlayamıyorsanız yorum yok...
Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt?
Burada seviyeyi asagi ceken Kemal taraftarlari, Kemal´e karsi olanlarin yorumlarini daha seviyeli buluyorum. Aslinda politika tartismalari ucuz muhabbet, herkes her konuda fikir sahibi ama kendi görüsü disindakileri saygi yok. Tek sorun bu.
|
Evet,bu sorunu hala aşamadık ama anladığım kadarıyla bazı "Kemal'e karşı" olanların mesajları silinmiş.Kim bilir neler yazılmıştıda silindi.Bazı politikalarda var mesela,hani "Karşı!" tarafın mesajları kalsın,"Bizim!" tarafın mesajlarını silelimde,seviyesiz görünsünler gibi...
Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt?
Bir oydan hayir gelmez-. 
|
Vallahi bir oydan fazla kullananlar olduğu için senin yerine kim bilir kaç oy kullanılır abi
Karşılığında da nasıl olsa bizim oyları yakıyorlar!...
Alıntı:
|
Bu anayasa değişikliği, toplumsal travmaları tedavi edici, tüm insanlarımızı eşit yurttaşlık bilinci çerçevesinde bütünleştirici düzenlemeler içermediği için HAYIR diyoruz...
|
|
|
|