Konu
:
Kaldırımlar yenileniyor, Özbelsan'ın yüzü gülüyor
Tekil Mesaj Gösterimi
02.08.2010, 10:07
#
6
esrarengiz
Yeni Yiğido
esrarengiz Şuan
Son Aktivite: 08.10.2011 22:41
Tecrübe Puanı:
764
Cevap: Kaldırımlar yenileniyor, Özbelsan'ın yüzü gülüyor
yaaa baksana ihale ozbelsana kalmis yine...
)
buradan ozbelsanada birsey demek istiyorum siz madem belediyeye kalici bir is yapmak istiyorsunuz butun kaldirimlara beton doluk daha uzun kalsin
sivasi dusunuyorsaniz tabii..
haaa yok ben kendi kazancimi dusunurum diyorsaniz o baska ... gidinde en yakin sarkisladan kayseriden ihale alinda esnafliginizi gorelim madem her yil buyume katediyormussunuz disardaki ihalelerdede gormek isteriz sizi size gelen para sivasa da gelmis olur
) tabi sizin hesabiniza
sivas belediyesinide anlamiyorum bu kaldirim taslarina neden bu kadar onem veriyorlar acaba sivasta issiz gezen arkadaslarin gozune guzel hitap eden kaldirim taslari projesimi bu... nasilsa issiz cok kaldirimlardaki renklere bakarak zaman gecirsinler diye yapilmis bir oyalama planimi
)
yoksa bu yonetimden yonetime gecen tasinmaz mal derlerya onun gibi bir seymi belediye yonetimi el degisse bile mecbur kaldirim degisecek.... o zaman neden belediye yonetim degisiyor durmadan ozbelsana verin belediyeyi nasilsa kim gelirse gelsin onlar calisiyor neden araci kurum koyuyor devlet araya verin baskanligi ozbelsana onlar kendileri calisir nasilsa kaldirim tasindan baska bir sey yapilmiyor sivasa bol bol park yapsinlar millet issiz otursun diye
)
bak benimde isim yok burada cene caliyorum anca
hadi is ara diceksiniz sivasda is bulan varsa soylesin bana
esrarengiz
Açık Profil bilgileri
esrarengiz nickli Üyeye özel Mesaj Gönderin
esrarengiz - Daha Fazla Mesajını bul