Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 04.08.2010, 18:20   #60
Nikbin
Usta Yiğido

Nikbin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nikbin Şuan Nikbin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.04.2012 17:55

Tecrübe Puanı: 676 Nikbin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

Türkiye "EVET" diyor...

Ünlü Komedyen Cem Yılmaz 12 Eylül Referandumunda Evet Diyeceğini Bu Şekilde Açıklladı.

-HAYIR- İçin -EVET- Diyeceğim...

Türkiye "EVET" diyor...

Türkiye "EVET" diyor...

Orhan Gencebay , 12 Eylül Anayasası’nın değişmesini istemekle birlikte bunun bir konsensüs dahilinde olması gerektiğini söyledi.

Türkiye "EVET" diyor...

Kenan Işık: “Demokratik haraketin arkasındayım. Bu anayasa değişikliği de demokratik hareketi öngören bir değişiklik. Keşke anayasa bütünüyle değiştirilebilse. Tabii ki değişikliklerin arrkasındayım ve evet diyorum.”

Türkiye "EVET" diyor...

Lale Mansur: “Şu andaİstanbuldışında bir film çekimindeyim. Ülke gündemini bile takip edemiyorum ama şunu net olarak söylebilirim ki oyum bu sürecin en başından beri evettir.”

Türkiye "EVET" diyor...

Emel Müftüoğlu : Demokratik bir ülke olmamız adına sonuç çok değişmese de benim referandumda kararım “Evet” yönünde olacak. Çok fazla da bir şey söylemek istemiyorum. Bunlar çok hassas konular.

Nihat Doğan : 12 Eylül günü yapılacak Anayasa referandumunda belki değişim için yetmese de “Evet” diyeceğim. Çünkü daha bütünlükçü, sivillerin hazırlayacağı, daha özgürlükçü, daha demokratik sivil bir Anayasa olması gerektiğine inanıyorum, bunun için “Evet” diyorum.

Yeşim Salkım : Referandumda evet oyu vereceğim. Çünkü bazı şeylerin değişmesi gerekiyor. Herkesin hayrına olacak şeyler varsa Anayasa bile değişmelidir.

» Burası dünya… Sefası da fani, cefası da…

Konu Nikbin tarafından (04.08.2010 Saat 18:20 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Nikbin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Nikbin'e Teşekkür Ediyor...