Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Alıntı:
kasparix Nickli Üyeden Al?nt?
abircan bakıyoruz da islami medyayı pek takip ediyoruz ..bari tam demokratlığını ortaya koy kopyala yapıştırmada kı ustalığını demokrat ve liberral yazarların görüşlerine de yer verirsen sevinirim...ozaman nıyetını okutma bizi...senin sırtını bızzat ben kaşıycam..aslanım bak üniversteden medyadan yargıdan askeriyeden herkes anadolunun bağrından çıkmış bana düşmez ama bu yiğit oğlu yiğidi sevip saygı gösdermede hürdürler vedahi artık 12 eylülde miad olacak bu yaşda da gördüğümüz irtica safsatasından dolayı vatan evlatlarının ordudan atılması üniversdelerde fişlenmesi son bulacak..bu memeleket bu müslüman türk anadolu insanının ınananlar olur ınanmayanlar olur bu demokrasınn gereğidir bu insanın felsefesiyle ilimle irfanı harmanlayıp yüce mefkureler edinmişlerdir...
statüko ağları kaplamış zihninizi...iflah olmaz sizin gibiler ..anca adliyeden tutun anayasa mahkemesıne oduya tum devlet kurumlarına zamanında tek tip bu sunnıdır güven olmaz anladınız ısde tek tipleştirmişler..bugun butun kurumlarda dengelenmeye gidiyor..bu sizi bunlar böyle güçlendi gibi gösderiyor..korkutuyor..tekrar lıyorum ..konjonktur oraya götürüyor abircan...dengeler yeniden oluşduruluyor..hemde liyakatle...alışın buna..senin alakaya maydonoz linkle alakası olmayan konuyu buraya tasıman gocuntulu kasınan noktana tam teşhisle merhem sureyım dedim...kılçdaroğlu gibi maydonazla hayır kayısıyla hayır ..akıllanın az ya .allah aşkına..nerne ne nasıl meseleelr konusulacağını öğrenin ya.
|
satılık uşak ruhunla beni eleştiri yaparım deyip açık açık tehdit ediyorsun önce o satılmış ruhunu birazcık arındır yukarıdaki ikinci alıntıyı bir oku, ondan sonra gel kaşı neyimi kaşıyacaksan gücün yetiyorsa******
yeni nesil tipler türedi ne inançlı ne dinci ne milliyetçi ne türkçü
ab_d yanlısı türk düşmanı, barzani rum dostu tipler, allahım aklımı koru bu sefillerden
Konu Salim58 tarafından (09.08.2010 Saat 15:38 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
|