Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt?
sende hz ali ile yaşayacaksın, ateistle yaşayacaksın sünniyim müslümanım deyip benim oruç tutmayan namaz kılmayan hacca gitmeyen zekat vermeyen sahte müslümanlık yapmayan gönül ehli milyonlarca alevi sünni kökenli insanla bir arada yaşayacaksın , arap özentisi olmayan bedevi olmayan şeriat özlemeyen kimsenin kanını içmek için yemin etmemiş milyonlar var çok şükür bu ülkede, hamike kadını asan taliban zihniyetlilerde var çok örneği burada var ama çok şükür ülkemdeki sünni anlayışın % 90 ı benim gibi düşünüyor yaşıyor, özlemlerimiz hedeflerimiz aynı, buda laik cumhuriyetin başarısıdır, müslümanlığın dünya insanlık ailesine kazandırdığı modern müslümanlardır, sağolasın atam rahat uyu, sana minnettarız
|
arap özentisi ne bana açıklarmısın elhamdülillah hepimiz Müslümanız Rabbimiz bir peygamberimiz bir sizler şunu anlamıyorsunuz bizler şuan ortadoğuda yaşayan halka özenenler değiliz Peygamberimiz Hz.Muhammede(s.a.v) Onun ashabına,ehlibeytine özenenleriz

Allaha şükürler olsun
laikliğe gelince sizler de biraz anlama kıtlığımı var artık ben çözemedim çözen banada anlatsın Bİr insan asla Laik olamaz eğer öyle diyorsa o insanın dininden imanından şüphe etmek lazım bi tarafta Allahın emirleri var ben onları yapmıyorum laik'im böyle saçmalık olmaz : ) bir ülkede devlet laik olur müslümana ateiste gayrimüslime eşit davranır bizim atamızda bunu yapmış, Osmanlıyı inceler araştırırsan eşitliğin adaletin babasını orda görürsün : )
Cumhuriyetmış nerde cumhuriyet millet kendini temsil eden vekilini seciyor herşey yolunda türkiye ilerliyor bi bakmısız halkın mılletın sectıgı ya asılmış ya başka yollarla hükümet elinden alınmış cumhuriyet bumu halk özgürlük istiyor başörtüsü istiyor neymış laıklık zedelenırmıs bunu bellı bi kısım dıyor halkın kararını sallamıyorlar bumu cumhuriyet : )
bide modern musluman demısın nasıl bısey merak ettım modern musluman varoş musluman kac cesıt musluman var onlarıda yazarsan cok cok cok sevınırım ogrenmek ıstıyorum dınımızı : )