Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Alevî liderlerinden referanduma 'evet' çağrısı
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.08.2010, 14:40   #39
kasparix
Usta Yiğido

kasparix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kasparix Şuan kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2011 16:53

Tecrübe Puanı: 781 kasparix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Alevî liderlerinden referanduma 'evet' çağrısı

Sizi anca bi kültür ve hoş görü olarak suanki aleviliği kabul edebilirm..yoksa islamın bi kolu ve parçası olarak ele aldığımda namaz meselesi ya kılan kılır kılmaz ama islam diyince iman sonra nmaz gelir o da olmadığı için islamla bağdaşdıramıyor ne kadar dense de islamın koluyuz kurpuyuz ,,ben hoş görülü kültürel bi şey olarak görmekdeyim..bu ayrışımların kökenini okuyup bi yere varamadım oda bop muydu oyle bi projenın müslümanlara uyglanması filan dır benm kafam basmaz bu teorilere uşakları ajanları bilmem ama millete hep böyle saldıranların uşaklık ve köleliklerinden bilim adamı vasfımla hep şüphecilikle yaklaşmısımdır...geçmişde her ne olmuş olmuş isder israil parmağı ,ister haçlı parmağı..bugun biz bir birimizi nasıl görüyoruz algı ve kavram lar nasıl olusuyo o onemlı benım için...bizr birimizi hala usak ,tatklıtçi ,ajan millet gülüo artık olmuyo değil oluyodur ama klasık ve statıkleşiyo..dinamikleştirip ekşinli olma zamanı....tartışmak güzel..ama biri kendinden olmayana hoşgörü diyalog muhabbetle gerçek haytta yaklaşmıyorsa allah aşkına konuşmasın..yazacak sözü olmasın...gayret eden çalışan çabalayan yazsın.. ya millet yazsın ya biz şu ermeni komsumuzla şunları yaptık kardeşlik anılarınzı paylaşın..yeni bi topic açılsın rica ediyorum....sağlıcakla..
kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı kasparix'e Teşekkür Ediyor...