Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.08.2010, 21:03   #61
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47

Tecrübe Puanı: 766 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Alevî liderlerinden referanduma 'evet' çağrısı

Alıntı:
aysima58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
madımak 58 öncelikle şu bna sölediğin sözlerden önce evine bir tv al daha 3 gün önce haberlerde çıktı bu köy olayı ikincisi pir sultanın o saçma filmde cenazesi yoktu sizin gibi komik tipler pir sultanla isayı karıstırıyo olmalıki yürümüş gitmiş yok yukarı çıkmış yok inek içmiş bbilmem ne nedir bu sünilere yezit diyen çakma herifi kayırmanız umurumda diil demiştim parantez içinde belirtiyoruym aleviler geçmişten bu yana en çok ayrım yapan taraf diilmidir soruyorum sizlere en çok ayrım yapan diilmidir abircan da kimoluyo yenipir sultanmı? elalemi yada milleti birbirine dşürenler neden bu kadar seviliyo ttuluyo anlamadım o abircansa bende aysimayım şimdi internete girin ve köye bakın artı ben sözümden dönmemde kıvırmamda ben abircana yazdım biz ali düşmanı değiliz benim bacım alevilerin gelini ve iki yeğnim var artı benim babamın eşimin dedesinin babamın amcasının ve oğlumun adı da alidir artı oğlumda kangallıdır benim ve sülalemin alevileri sevdiğikadar sizler sünnileri sevseydiniz şimdi abircan gibi zihniyeti kıt biri yüzünden burada tartışıyor olmazdık sayın madımak asıl ortamı bozan sizlersiniz diğer alevilerinde günahını almayın herkes sizin gibi bölücü değildir ayrıca anlıyomusun inşallah anlıyosundur birdaha abircan yüzünden benimle tartışma.
Tv izlemiyorum Sayın aysima58,günah.Sizin üstün bilgilerinizden yararlanmak istiyorum dedim,hata mı ettim yani Allah aşkına dedim,neresiymiş o köy...

Hadi biz KOMİK TİPLER'iz.Siz kimsiniz? Değerlere ne kadar saygılısınız,karşınızda ki insana büyük olsun küçük olsun ne kadar saygılısınız.Ben eğer tartışma ortamında bile siz'li biz'li konuşuyorsam büyük küçük demeden,aynı şeyi karşımdakilerden de beklerim.Ne bu samimiyet!

Siz değil ceddiniz gelsin,hepsiyle de tartışırım.Sen kimsin ki abircan yüzünden sizinle tartışayım.Çok şükür bizlerin ihtiyacı yok desteklenmeye,herkes kendi cevabını veriyor destek beklemeden!