10.08.2010, 21:29
|
|
|
Usta Yiğido
madımak_58 Şuan
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47
|
Cevap: Alevî liderlerinden referanduma 'evet' çağrısı
Alıntı:
aysima58 Nickli Üyeden Al?nt?
benmi kimim ben darende somuncu babanın torunuym senin ve abircan gibilerini cebimden çıkaracak kadarda bilgim var ama sizin gibi beyni boşlara o bilgiyi vereceğime kitap yazarım alem faydalanır hiç değilse benim soyumun geldiği yere birgit bak bakalım nasıl bir yermiş kitaplarını al bir oku bakalım somuncu baba kimmiş neler yapmışda tarihe imza atmış sen ve abircan gibiler benim kesip attığım tırnak olamazsınız sen dedim çünkü siz demeye değecek biri olsaydın abircan gibi siteye hakaret eden birini savunan ondan daha kötü demekki o yüzden dikkat ettinse ilk msj ımda siz diye hitaap etmiştim ama baktımki haddini aşıyosun fikir değiştirdim mümkünse bu son msj olsun artı seninle tartışmak istemiyorum çünkü değmiyor.
|
Ben size Somuncu Baba'yı sormadım.Sıkışınca git araştır,bul.Aman ne diye hitab ederseniz edin,kendi halinize bıraktım sizi,ne dediği belli olmayan,boş boş kendini bilgiliymiş gibi göstermeye çalışan insanlarla asıl benim işim olmaz.Bir soruya cevap bile veremediniz,hemde kendi kendinize çıkardığınız bir cümleye karşı sorulan soruya.Demekki asıl size değmiyor...
Ben madımak_58'im,abircan değil.Bana benimle ilgili sorunlarınızı söyleyin.Ben kimsenin şakşakçılığını yapmıyorum.Her mesaja teşekkür edip onlardanda teşekkür beklemiyorum!
|
|
|