Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sivas en çok hangi şehire benziyor...?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 12.08.2010, 14:11   #22
Rasimsivasli
Yeni Yiğido

Rasimsivasli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rasimsivasli Şuan Rasimsivasli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.01.2012 17:08

Tecrübe Puanı: 735 Rasimsivasli isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Sivas en çok hangi şehire benziyor...?

SIVAS benzese benzese bana benzer o sirin sivasimm neden bir baska ile yada yabanci illere benzeteyim ki yigidiyle insani ile birebir SIVASIM hic bir sey degismem kiskaniyorum ben SIVASIMI ))

size bir ufak fikra yazayim dedim sivasli hemsomuz istanbula ziyarete gitmis akrabalarini görmeye tabii o arada yolda yürüyormus o sirada polis gelmis hey sivasli demis kaldirimda yürü demis ne diye oto yolunda yürüyorsun demis bizim hemso sasirmis kendi kendine demiski ya bu koskocaman 10 milyonluk nufusun icinde nasil benim sivasli oldugumu anlamis dayanamamis hemen polise demiski size bir soru sorabilirmiyim demis tabiki demis polis siz nerden anladiniz benim SIVASLI oldugumu demis polisde su ifadeyi vermis ben 5 yil SIVAS da polislik görevi yaptim ondan tanidim sizi demis ama ben sivasi sizden daha cok sevdim cok sirin ve güzel sehir demis sivasin insanlari dünyanin her yerinden biz sivasli olarak temsil ediyoruz sivas bir baska eyalete benzemesin onlar bize BENZETISINLER biz onlara degil SIVASIMI HIC BIR SEY DEGISMEM DE BENZETMEM nede olsa BANA benziyor benim sirin SIVASIM )

Konu Rasimsivasli tarafından (12.08.2010 Saat 14:11 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Rasimsivasli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Rasimsivasli'e Teşekkür Ediyor...