Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sivas en çok hangi şehire benziyor...?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 12.08.2010, 14:26   #24
Rasimsivasli
Yeni Yiğido

Rasimsivasli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rasimsivasli Şuan Rasimsivasli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.01.2012 17:08

Tecrübe Puanı: 735 Rasimsivasli isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Sivas en çok hangi şehire benziyor...?

Alıntı:
HasreT Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Rasimsivaslı neden kendine benzetiyorsun ki ? sen nasılsın merak ettim....
hasret ben konusuyorsam sivas sivesi agliyorsam sivasli gibi gülüyorsam sivas gibi savunuyorsam sivasli gibi icimde disimda sivas var bana herkes derler sen tam SIVASLISIN diyorlar diger illerden olan arkadaslarim )

ben gurbette yasiyorum yani almanyada bana soruyolar paran cok olursa ne yaparsin derler bende sunu dedim sivasa is yeri acarim sunu bunu yaparim dedim ya dediler baska ilde ne yapmiyorsun dediler benim gözüm SIVASDAN baska il görmüyor ki dedim )

Konu Rasimsivasli tarafından (12.08.2010 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Rasimsivasli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Rasimsivasli'e Teşekkür Ediyor...