Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Günün fıkrası
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 14.08.2010, 11:36   #259
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 01:23

Tecrübe Puanı: 1820 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Günün fıkrası

Alıntı:
doğan bulut58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
GÜNÜN FIKRASI

ALİ BABASINA SORMUŞ:
- BABA BEN NASIL DÜNYAYA GELDİM?
-GECE ANNENLE YATMAYA GİTTİĞİMİZDE YATAĞIN ÇEVRESİNE ŞEKER KOYDUK.SABAH KALKTIĞIMIZDA SEN GELMİŞTİN.BU FİKİR ALİ'NİN İLGİSİNİ ÇEKMİŞ VE DENEMEYE KARAR VERMİŞ.YATARKEN YATAĞININ ÇEVRESİNE ŞEKER KOYMUŞ.SABAH BÜTÜN KARINCA, BÖCEKLER, VS. YATAĞIN ÇEVRESİNDEYMİŞ.
ALİ:
- ULAN DEMİŞ, ŞİMDİ SİZE ELİMİN TERSİYLE BİR KORUM.AMA BABA YÜREĞİ....
aaaaaaaaayyy ali bu soruyu şöyle sormuştu babasına baba annem kübrayı benden çok seviyor beni neden az seviyor malum kardeşler birbirlerini çok kıskanır babasıda dediki oğlum annenin işi vardı seni ben doğurdum ondan galiba ali sesini çıkarmadı ama meğer inanmış bi kaç gün sonra kübranın saçını tarıyorum okula göndereceğim giydirdim dersine iyi çalış emi kızım dedim ali başladı ağlamaya benide sen doğursaydın kübra gibi severdin dimi anne aa aaoğlum ne diyosun seni tabiiki ben doğurdum yalan söylüyosun senin işin varmış babam doğurmuş beni ama nasıl ağlıyor ama ne gülmüştüm bu bir gerçektir alide benim oğlumdur maalesef.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor...