Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sivas Büyükşehir Belediye Olmalı mı?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 22.08.2010, 03:04   #11
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23

Tecrübe Puanı: 1833 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas Büyükşehir Belediye Olmalı mı?

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Arkadaşlar bir özeleştiri yapalım: Evet kabul Sivas'ın çok ciddi potansiyeli var ama

- yıl 2010 olmuş bu şehirde hala bir tane 5 yıldızlı otel yok,

- bir tane modern alışveriş merkezi yok, (avm esnafı öldürüyor zırvalarına girmeyin, bir avm beş-on esnafa -belki- zarar veriyor ama 200-300 adama iş olanağı sağlıyor)

- adliye sarayı yapılacak 6 yıldır bekleniyor (şimdi tayyip gelince temelini atacakmış, bir de utanmadan Sivas'a adliye sarayı yapıyoruz diyecek, ulan orasının temeli 6 yıldır atıldı atılacak)

- yine 2007'de tayyip'in temelini attığı fuar alanı var inşaatının yarısı ancak tamamlanmış (bir Allah'ın kulu da çıkıp şunu tayyip'in yüzüne haykırmaz, memlekette yavşak çok!)

- tayyip son iki yılda Sivas'ta iki kez stadyum sözü verdi, 35 bin kapasiteli stad yapılacağı söylendi, sonuç Toki Sivas'ın arazisini ucuza kapatıp kazığı Sivaslıya monte etmeye çalışıyor, ortada henüz proje yok,

- şehrin sanayileşme atılımı 2004-2007 yılları arasında Abdüllatif Şenerli 3 yılla sınırlı kaldı, bunu zamana yayamamış ve devamını getirememiş bir şehir var

- Tobb Etü'nün bir fakültesi kurulacak, iki yıldır, millet topu birbirine atıyor, icraat sıfır

- belediye başkanı iki yıldır konuşuyor, eski belediyenin projelerini sürdürmekten aciz,

- tarihi eserlerde aman aman bir restorasyon çalışması var ki sormayın gitsin, yıllar yılları kovalıyor, restorasyonlar bitmek bilmiyor, sonra da valisi, bürokratı çıkar utanmadan tarihi eserlere sahip çıkıyoruz der, gidin babanızı kandırın!

Kısa bir özet verdim.

Sizce bu şehir büyükşehir olmayı hak ediyor mu?
yorumuzu çok tuttum çok teşekkür ediyorum ben başından beri hayır diceemi yazıyorum buraya ama sitenin yarıdan fazlası haa yüzde doksan sekizi evet diyor elimizden ne gelirki kardeşim bizim milletimiz sivası istemeyen kendi kuyusunu kendi kazan biz üç yada beş kişi hayır desekde bişiy elde edemeyizki evet yavşak kelimeini tam yerinde kullanmışınız tebriik ederim sizi.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aysima58'e Teşekkür Ediyor...