Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 22.08.2010, 18:08   #307
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

[quote=Dilsad Hatun;573746]Kendilerini herseyi bilen bir kaç Chpcilere , ve Bahcelinin oyununa gelen Ülkücülere gelsin . Chp'nin yemi olmaya devam edenlere ve Hayir'dan Hayir gelmiyecegini anlamayanlara , ....

Dilsad Hatun kardeşim,
Şu konuyu net bir ortaya koyalım sanırım burada bir yanlış anlaşılma var.

Bak 12 Eylül darbesinden en çok mağdur olan acı çeken CHP ve MHP dir. Bu partiler kafaları çalışmıyodamı destek vermiyolar? Bu çıkacak yasa 12 Eylüle karşı yapılan bir yasa değil bunu nasıl bu şekil yorumluyorsunuz.
Çıkarılmak istenen yasalarla yargının hükümlülüğünü siyasi otoriteye vermektir. Bu kadar açık ve net. Tartışılması gereken asıl konu bu. Yoksa 12 Eylüle karşı gibi yasalar varmış gibi göstermek bir göz boyamaktan ibaret.

Hani bazı sözde demokrat yazarlarımız ve sözde aydınlarımız diyor ya; ne istiyorsunuz daha. Bu adama karşı iseniz kendi adayınızı seçersiniz bu yetkileri ona vermiş olursunuz, yaşamaya devam ederiz. HAYIR efendim ne kendi desteklediğim partinin genel başkanı ne de bir başkasının bu kadar sınırsız yetkiye sahip Bir kişinin ülke yönetmesini istemiyorum. HAYIR hiçbir vatandaşın sahip olmadığı kendisini yargılayacak kişileri seçme hakkının hiçbir yöneticiye verilmesini istemiyorum. HAYIR hukuk sistemimizi yürütme organının emrine verecek değişiklikleri kabul etmiyorum.
Herkes kararını vermekte özgürdür. Ben kararımı verdim. Kendi elimle diktatör yaratmak istemediğim için Anayasa Değişikliklerine HAYIR diyeceğim. Orada göstermelik birkaç güzel değişiklik ise ilk meclis toplantısında bir günde yapılabilecek bir değişiklik ile hemen uygulamaya konulabilir. Bunun için Diktatör yaratmaya gerek yok.