Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 23.08.2010, 12:05   #321
yadel
Yeni Yiğido
NO AVATAR
 
yadel Şuan yadel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.01.2011 19:51

Üyelik Tarihi: 20.02.2010
Mesajlar: 43
Tecrübe Puanı: 599 yadel FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

Vekillerimizden birisi geçenlerde şöyle dedi tv de Ak parti milletvekiliyim ama ülkülerin temsilcisiyim ve bende ülkücüyüm dedi. Şimdi bu nasıl bir paradokstur? Geçen seçimlerde bir ufak broşür dağıttı Ak parti bu broşürde siyah zemin üzerine şu yazılı idi Mhp ye verilecek oylar Chp ye gidecek deniyordu. Şimdi bu vekil aynı yöntemimi hesaplıyor ülkücüler kilit mi oldu? Ülkücüler bu kadarmı saflaştı? Ben ülkücüyüm diyen adam başka partiden milletvekili olurmu? Eğer olursa bulunduğu partide başka bir fikrin mensubu olduğunu söylemesi ne kadar etik ?

Sonuçta Cumhuriyetin bütün kurumları kuşatılıyor son kale yargı kaldı kendi ellerimizle teslimmi edelim kaleyi ey ülkücüler?
yadel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar yadel'e Teşekkür Ediyor...