Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 23.08.2010, 16:07   #352
haythuyt
Usta Yiğido

haythuyt - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

haythuyt Şuan haythuyt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.08.2012 13:55

Tecrübe Puanı: 839 haythuyt isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

YAV HALA ŞU CEMAATCILERI SIRTLAMALRINIZA INANAMIYORUM!!!
YOK YOKKK VAR Bİ CIKARINIZZ BELLİİ
NEYINIZI POLIS ASKER YAPTILAR SOYLEYIN!!
MADEM HACILAR HOCARR
YAW EY ALLAHTAN KORKMAZLAR
GECEN SENE YAPILAN POLISLIK SINAVINDA 7 BİNE YAKIN POLIS ALINACAK
VEEE SINAVDA FULL CEKEN OGRENCI SAYISI 12 BİNN
MADEM DINDARSIN 70 BINE YAKIN OGRECININ HAKKINA NASIL GIRIYORSUN..
NEREYE KADAR BU SINAV SORULARI CALINACAKK..!!
SOYLEYIN HIKUMETEDE CEVAPLASIN BU SORUYU ..

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
peki siz bu kanıya nerden vardınız hanefi avcının neyi isteyip neyi istemediğini nerden biliyorsunuz, eğer hükümetin eğip bükebildiği bir adam olsaydı tüm makamlar kendisine açılırdı çünkü kamuoyunda bilinen temiz bir işinin ehli insan sn avcı, birde olayı bu taraftan değerlendirsek derim, bundan sonra cemaate ve hükümete muhalif herkesi aynı kefeye koyup mu değerlendireceğiz istediğini alamadı mızıkçılık yapıyormu diyeceğizzzz aaloooooooooooooooooooooooo beyfendi bu iddialarda bulunan yıllarca emniyette çalışmış bir emniyet il müdürü senin oğlunun tüccar parasıyla okutan bisküviciden daha çok devlet bürorasi edebi terbiyesi ve kamu hayatı var
sn avukat gerçekten neyin ve kimin avukatı olduğunuza karar verin bu lafım şahbey ve devamındakilerle birlikte sizede
YAW ABİ YANLIS ANLAMA BENI SAKINDA BİRGUN SENIN YAZINI ALINTI YAPIP YAZDIKLARINA KATILACAGIMI HIC DUSUNMEZDIM

KESINLIKLE VE KESINLIKLE KATILIYORUM...

MEKANIN CENNET OLSUN REİS

Konu haythuyt tarafından (23.08.2010 Saat 16:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
haythuyt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı haythuyt'e Teşekkür Ediyor...