Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 24.08.2010, 22:54   #386
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1339 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hala kime inanacaksınız tartışması ha?

Lütfen biriniz Gül'ün şu [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]yorumlar mısınız?
Bunun neresinde devlet PKK ile görüşmez var...
Bal gibi de Cumhurbaşkanı kabul ediyor.
Recep bey ise sadece şovmenlik yapıyor.
Bizler onun ne söyleyip neler yaptığını çok gördük....

Bolca sallıyorsun..
Benim dedem hacı, annem babam namaz kılardı ama ben beğenmediğiniz sezer döneminden beri üniversitede öğretim üyesiyim...

Ve en önde giden AKP suçlayıcısıyım...
Bu memleketin iliklerini söken, ABD'ye AB'ye ülkeyi peşkeş çeken bir hükümeti nasıl oluyor da hala savunuyorsunuz anlamıyorum..

Giriyor giriyor..
Sende biliyorsun, kimlerin memur alındığını, kpps sorularının kime el altından gönderildiğini,
Tarikatlardan kart vizit getirmeden ne ihalenin olduğu, ne de torpilin yapıldığını sende biliyorsun...
Sorun ne biliyor musunuz?
Daha önce A tarafının yaptığı işleri,yöntemleri,usülleri hiç konuşmuyorsunuz,aynı işleri AKP yapınca kanun dışı oluyor.Yargı CHP'in elindeyse sorun yok,AKP'li bir hakim savcı gelirse irtica hortladı.

ben çok sevdiğim İmam-hatip'imden puan adaletsizliği yüzünden ayrıldım,ve ben bunu yapan binlerden sadece biriyim.Ben bunu bilirim!