Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 26.08.2010, 18:12   #432
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31

Tecrübe Puanı: 743 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
-Hocam CHP sempatini bilemem ama Ak PArti'ye karşı kinin olduğunu görmek zor değil.411 vekilin iradesini hiçe sayan CHP ve yargının sonu gelmiştir.Yıllardır CHP'nin elindeydi bundan sonra da AKP elinde olsun biraz.Ben bağımsız yargı istiyorum dedimse yanlış demişimdir.Özür dilerim.Yargı o taraftan bu tarafa gececek.Yıllardır CHP elinde tutmuş yargıyı,bugüne gelince adaletli yargı olsun.Ben istemiyorum adaletli yargı.Yetmiş yıl da halkın tarafında bir yargı olsun ondan sonra bağımsız olabilir sorun yok!
AKP ye kinimin sonsuz olduğunu ben söylüyorum sana gerek yok.
411 milletvekillerinin secereseni dökelim mi?
Mesela Sivas'dakilerden, başlayalım ne dersin?

Eğer böyle düşünüyorsan, yani benim olsun, bağımsız istemiyorum, ben istediğim gibi yapacağım demokrasi ne ola ki diyorsan neden konuşuyoruz ki?
Alalım silahlarımızı çıkalım meydana olsun bitsin.

Böyle benim dediğimi onaylayacak yargı istiyorum savıyla başlarsan birilerininde aynı şeyi düşünmesine onay vermiş olursun. Yargı kimsenin değildir, evrenseldir, hatalar tek tek söylersin tartışırız.

Böyle bir tarafa yatmış yargı saplantın nereden çıkıyor anlamıyorum, ülkede istediğiniz gibi at koşturmanıza izin verilmiyor diye neden onun bunun yargısı oluyormuş ki?

-Ben İmam-Hatip'e neden gittim?Dedim ki hem çok iyi bir dini eğitim hem de iyi bir müspet ilim alayım memleketime faydalı bir öğretmen,doktor,hakim olayım dedim.Ama izin vermediler.Sebep İmam-hatip'in meslek lisesi görülmesi değil.Tek sebep İmam-Hatip'lilerin dinden haberdar olması.Tek sebep İslam.Bu kadar basit.Anadolu Öğretmenlilerin puanı niye kırılmıyor?Sırf dinden haberdar olanalrı,naamz kılanalrı,Kuran okuyanları yükseltmemek için melketette meslek lisesini bitirdiler.[/quote]

İmam hatip lisesinde çok arkadaşım vardı çok, hiçbirinin derdi de iyi bir bilim eğitimi almak değildi. Din eğitimi almak istiyorsan envaisi İlahiyat fakületelerinde var.

Hem İmam Hatip okullarına gidenlerin neyi nasıl düşündüğüne iyi bir örneği üsteki paragrafta sen veriyorsun, işte siz böyle düşündüğünüz için, böyle kafanız çalıştığı için size karşı durulması gerekiyor,

Sen yarın kendi yargınla beni, insafsızca hapishanelerde çürütürsün, şu an yapıldığı gibi. İmam hatiplinin şu an kaç tanesi yalan yanlış ithamlarla hapisteler, hanginizin malına manusuna göz kondu? Hangi darbe imam hatiplilere karşı yapıldı?

Sen yarın birilerini insafsızca yakar sonra da komplo var, düzen kuruldu, gaza getirildi oyun oynandı dersin avukatlarınla açıkça yakanları savunursun, suçsuz dersin.Hanginiz yakıldınız?

Sence kimler din elden gidiyor diye ortaya düşer cevap verir misin, ben mi sen mi?

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
.
Dilşat hanım teşekkürünüz gözümden kaçmadı.
Ben sizden bir şeyler duymak isterdim, görüyorum ki hala birilerinin ipine sarılıyorsunuz?

Konu KAOS tarafından (26.08.2010 Saat 18:12 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor...