Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt?
Sayın KAOS alıntı yaptığınız yazım ve sizin yazınız. Mürekkep yaladığınızı söylemişsiniz. Keşke o mürekkebi yaladıktan sonra tükürmeseydiniz de düzgün okusaydınız yazımı.Ya da okuması daha düzgün birine okutsaydınız
|
Yehoo!!!!
Yaşaaa!!!!
Varolllll!!!!
Alıntı yaparken yaptığım hatayı nasılda yakaladın, ve eğitimi mi yorumladın.....
Şakşakçılarınla seni tebrik ederim...
Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt?
Ben İmam-Hatiplilerin düşüncesini söylemiyorum.
Ayrıca ben böyle düşündüğüm için engellenmedim,engellendiğim için böyle düşünüyorum.Envaisi ilahiyatta varmış.Zaten başka bir sözünüz yok ki.Ben dini bilgileri de iyi olan bir doktor olmak istiyorum.Nasıl olacak?İlahiyattan mezun olup doktorluğa mı başlayayım?Kaldı ki İlahiyat Fakültelerine bile sokmadılar türbanlıları.CHP'den ve onun zihniyetinden bu ülke çok çekti.O komplo dediğiniz şeyleri,yaktılar dediğiniz şeyleri kimlerin tezgahladığı gayet açık!Ne diyordu Türkan Saylan; "Bu ülkede bizim istemediğimiz hiçbir şey olmaz"..Peki siz kimsiniz Türkan Hanım?İşte artık bunlar bitti.Artık söz üstünlerin değil,kralların değil halkındır.
411 vekilin seceresine bakmadan önce seceresi bile olmayıp da bu ülkede at koşturanları konuşmalı!CHP zihniyeti sen türbanlısın diye ,İmam-Hatiplisin diye insanalrı etiketler,yükseltmez ama bizler sen açık bir bayansın,sen bilmem şu lisedensin deyip de engellemez.
|
Sen Türkan hocanın tırnağı olamazsın. Ömrünü bu ülkenin insanın cehaletine savaş için vermiş birine dil uzatmak ancak size yakışır...
Dini bütün olmak için imam hatip mi okumak lazımmış. Diğerlerinin, dedemin, annemin, babamın dini senden daha mı az bütün. Hadi oradan!!!
Hem ben dini bütün doktorları çok iyi biliyorum, sen merak etme, çevremde çok var..
Bir başka başlık altında sana tek tek anlatırım...
Söz halkın malkın değil, asıl söz şu an kralın kralınızı...
"Padişahım çok yaşa" gidin elini eteğini öpün, ancak size böyle el etek öpmek yakışır, hani o padişahın birinin eteğinin dibinde resmi çıkmıştı zaten.
Bu arada senin yaşın yetiyor mu Madımak olaylarına? bilmeden konuşma, ben oradaydım, yananları ben ayırdım, tedavi ettim. Bilmeden kulaktan dolma laflarla atıp tutmayın, önde giden sarıklı cüppeli, sakallıları gören gözlerime mi inanacağım sana mı?
Asıl siz bilmişsiniz bir türban başka bir derdiniz yok, neden Tayyip'in bunu çözmediğini çok açık görebiliyorum şimdi.