Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 29.08.2010, 00:03   #446
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1319 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yehoo!!!!
Yaşaaa!!!!
Varolllll!!!!
Alıntı yaparken yaptığım hatayı nasılda yakaladın, ve eğitimi mi yorumladın.....
Şakşakçılarınla seni tebrik ederim...

Sen Türkan hocanın tırnağı olamazsın. Ömrünü bu ülkenin insanın cehaletine savaş için vermiş birine dil uzatmak ancak size yakışır...

Dini bütün olmak için imam hatip mi okumak lazımmış. Diğerlerinin, dedemin, annemin, babamın dini senden daha mı az bütün. Hadi oradan!!!
Hem ben dini bütün doktorları çok iyi biliyorum, sen merak etme, çevremde çok var..
Bir başka başlık altında sana tek tek anlatırım...

Söz halkın malkın değil, asıl söz şu an kralın kralınızı...
"Padişahım çok yaşa" gidin elini eteğini öpün, ancak size böyle el etek öpmek yakışır, hani o padişahın birinin eteğinin dibinde resmi çıkmıştı zaten.

Bu arada senin yaşın yetiyor mu Madımak olaylarına? bilmeden konuşma, ben oradaydım, yananları ben ayırdım, tedavi ettim. Bilmeden kulaktan dolma laflarla atıp tutmayın, önde giden sarıklı cüppeli, sakallıları gören gözlerime mi inanacağım sana mı?

Asıl siz bilmişsiniz bir türban başka bir derdiniz yok, neden Tayyip'in bunu çözmediğini çok açık görebiliyorum şimdi.
Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yehoo!!!!
Yaşaaa!!!!
Varolllll!!!!
Alıntı yaparken yaptığım hatayı nasılda yakaladın, ve eğitimi mi yorumladın.....
Şakşakçılarınla seni tebrik ederim...

Sen Türkan hocanın tırnağı olamazsın. Ömrünü bu ülkenin insanın cehaletine savaş için vermiş birine dil uzatmak ancak size yakışır...

Dini bütün olmak için imam hatip mi okumak lazımmış. Diğerlerinin, dedemin, annemin, babamın dini senden daha mı az bütün. Hadi oradan!!!
Hem ben dini bütün doktorları çok iyi biliyorum, sen merak etme, çevremde çok var..
Bir başka başlık altında sana tek tek anlatırım...

Söz halkın malkın değil, asıl söz şu an kralın kralınızı...
"Padişahım çok yaşa" gidin elini eteğini öpün, ancak size böyle el etek öpmek yakışır, hani o padişahın birinin eteğinin dibinde resmi çıkmıştı zaten.

Bu arada senin yaşın yetiyor mu Madımak olaylarına? bilmeden konuşma, ben oradaydım, yananları ben ayırdım, tedavi ettim. Bilmeden kulaktan dolma laflarla atıp tutmayın, önde giden sarıklı cüppeli, sakallıları gören gözlerime mi inanacağım sana mı?

Asıl siz bilmişsiniz bir türban başka bir derdiniz yok, neden Tayyip'in bunu çözmediğini çok açık görebiliyorum şimdi.
Türkan Saylan'ın tırnağı olacağıma yolda taş olurum,sokakta top oynayan çocuklar alır beni kale direği yapar daha iyi.Senin etrafında dini bütün doktorlar varsa benim etrafımda da sizin gibi öğretmenler var.Ve maalesef ki doktorların kimseyi ideoloji aşılaması mümkün değilken öğretmenelrin ki pek mümkün.4 tane apartmana sahip olup da kapitalizm kapitalizm diye yırtınan ulusalcı(!) öğretmenler var.Onlar var oldukça ben de var olacağım.

Annenizin babanzın dinini,takvasını bilemem,Allah bilir.Ancak benim dini bütün olmam için İmam-Hatip'e gitmem şarttı.Mesele meslek lisesi ayrımı yapmak değil,tek amaç İmam-Hatiplileri engellemek.Bunu herkes bal gibi biliyor.Ne diyordu o baro başkanı ,"İmam-Hatip'li bir Başbakan'ı içime sindiremiyorum"..Daha dur sen avukat efendi ,bunlar daha iyi günleriniz inşallah.Zulmünüzün cezası kesinlikle olacaktır.
Kurtuluş Savaşında'da hiçbirimiz yoktuk.Ne yapalım o zaman?Konuşmayalım mı,tartışmayalım mı Kurtuluş Savaşı'nı?Her gördüğünüz cübbeli,sarıklı Müslüman mı oluyor?Bir kafirin,münafığın ajanın,sarık giyip,sakal bırakıp rpoveke etmesi doğal olandır.Siyah takımla,güneş gözlükleiyle mi provoke edecekti?