Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Gürün'den Pakistan'a yardım eli
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 29.08.2010, 07:45   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 941 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Gürün'den Pakistan'a yardım eli

Gürün Kaymakamlığı tarafından sel felaketi yaşayan Pakistan'a yardım kampanyası başlatıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gürün Kaymakamı Ömer Kalaylı, "Bilindiği üzere, dost ve kardeş Ülke Pakistan'da 2 Ağustos 2010 tarihinde başlayan ve günlerce devam eden sellerden 20 milyon civarında Pakistan vatandaşı etkilenmiş, 2 bin'in üzerinde insan hayatını kaybetmiştir. Seller ülkenin bir ucundan öbürüne yollarda, hastanelerde, okullarda, evlerde, hıfzı sıhha ve içme suyu ve elektrik tesislerinde büyük hasara neden olmuştur. Afetin çok fazla maddi ve manevi kayba sebep olması dolayısıyla halen binlerce insan, barınma, açlık, susuzluk ve salgın hastalık problemi ile karşı karşıyadır.
Böyle bir felaket karşısında, kayıtsız ve sessiz kalmamak, yardıma muhtaç felaketzedelere yardım elini uzatmak ve bir nebze olsun onların yaralarını sarmak adına Kaymakamlık olarak bir yardım kampanyası başlatılmıştır. Gürün Kaymakamlığı Pakistan'a Yardım Hesabı'na ait bilgiler aşağıda belirtilmiştir. Toplanan yardımlar, 2010/20 Sayılı Başbakanlık Genelgesi uyarınca genelgede belirtilen hesaba kaymakamlığımızca aktarılacaktır.
Bütün yardım ve bağış kampanyalarında olduğu gibi Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personelimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın ve Gürünlü vatandaşlarımızın bu kampanyaya desteklerini ve yardımlarını esirgemeyeceklerine inancım tamdır. Yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı bu kutsal Ramazan Ayı'nda bu kampanyaya göstereceğiniz ilgiden dolayı şimdiden teşekkür eder, Pakistan'ı derinden etkileyen bu tür felaketlerin tüm Dünya'da bir daha yaşanmamasını temenni ederim" dedi.

Sivas Hürdoğan.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...