Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 29.08.2010, 22:52   #447
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31

Tecrübe Puanı: 743 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Annenizin babanzın dinini,takvasını bilemem,Allah bilir.Ancak benim dini bütün olmam için İmam-Hatip'e gitmem şarttı.Mesele meslek lisesi ayrımı yapmak değil,tek amaç İmam-Hatiplileri engellemek.Bunu herkes bal gibi biliyor.Ne diyordu o baro başkanı ,"İmam-Hatip'li bir Başbakan'ı içime sindiremiyorum"..Daha dur sen avukat efendi ,bunlar daha iyi günleriniz inşallah.Zulmünüzün cezası kesinlikle olacaktır.
Kurtuluş Savaşında'da hiçbirimiz yoktuk.Ne yapalım o zaman?Konuşmayalım mı,tartışmayalım mı Kurtuluş Savaşı'nı?Her gördüğünüz cübbeli,sarıklı Müslüman mı oluyor?Bir kafirin,münafığın ajanın,sarık giyip,sakal bırakıp rpoveke etmesi doğal olandır.Siyah takımla,güneş gözlükleiyle mi provoke edecekti?
Türkan hocanın hayatı konusunda cahil olduğun için o konuda senle tartışmayacağım..
Kapitaliz ulusalcılık konularını ise bir başka başlık altında tartışırız. Doktorlar, öğretmenler konusunda da öyle.
Ha bu arada ben hem öğretmenim hem doktorum, HEM DE DİNİ BÜTÜNÜM
İki meslektekileri de biliyorum

Neden imam hatibe gitmiş olman şartmış anladım? Ama hala bir başkasının (annemin, babamın) dini bütünlüğünü sorguluyorsun farkında mısın?
Hem senin mantık yürütmenede hayranım, ben kurtuluş savaşını canlı yaşamış biri ile değil bir kaç kitap kütüphane yutsam boy ölçüşemem.
Vallahi gördüğüm insanların çoğuda Sivas'dan zaten tanıdığım bildiğim imam hatip mezunları ya da öğrencileriydi.
Hem zaten ben onlara müslüman demiyor ki, nereden çıkardın?
Ayrıca iyi taktınız şu ajan konusuna başka zaman olsa başka konu olsa hiç selam vermezsiniz, bu komplo teorilerine ama şimdi işinize geliyor.
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor...