Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Al?nt?
Türkan hocanın hayatı konusunda cahil olduğun için o konuda senle tartışmayacağım..
Kapitaliz ulusalcılık konularını ise bir başka başlık altında tartışırız. Doktorlar, öğretmenler konusunda da öyle.
Ha bu arada ben hem öğretmenim hem doktorum, HEM DE DİNİ BÜTÜNÜM
İki meslektekileri de biliyorum
Neden imam hatibe gitmiş olman şartmış anladım? Ama hala bir başkasının (annemin, babamın) dini bütünlüğünü sorguluyorsun farkında mısın?
Hem senin mantık yürütmenede hayranım, ben kurtuluş savaşını canlı yaşamış biri ile değil bir kaç kitap kütüphane yutsam boy ölçüşemem.
Vallahi gördüğüm insanların çoğuda Sivas'dan zaten tanıdığım bildiğim imam hatip mezunları ya da öğrencileriydi.
Hem zaten ben onlara müslüman demiyor ki, nereden çıkardın?
Ayrıca iyi taktınız şu ajan konusuna başka zaman olsa başka konu olsa hiç selam vermezsiniz, bu komplo teorilerine ama şimdi işinize geliyor.
|
Annenizin ,babanızın takvasını bilemem,Allah bilir dedim,onların dinin sorgulamış oldum öyle mi?
Peki annenizin babanızın takvasını biliyorum deseydim ne derdiniz merak ettim?!

Türkan Saylan'ın konusunda ben cahilsem siz de cahilsiniz,ya da bakış açısı diyelim.
Sivas olayalrının,hiç bir dış etken olmadan ,sade ve sadece Alevi-Sunni çatışması olduğunu mu düşünyorsunuz?Hiç bir amacı olmayan,ama sadece o gün gelişen olaylara vuku bulmuş bir hadise mi olduğunu düşünoyrsunuz yani?