Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.08.2010, 09:56   #19
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54

Tecrübe Puanı: 1024 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Bahçeli, Ülkücüler uyanık olmalıdır

Bu ülkede ne yazıkki doğru söyleyene inanmayıp, gözünün içine baka baka yalan söyleyenler şakşakçıları tarafından alkış yağmuruna tutuluyor.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi gerek yapısıyla gerek söylemleriyle daha ciddi buluyor ve daha gerçekçi buluyorum.
Ne yazıkki "Eden yaranır" sözü gibi bu millete eden yaranır malesef bu söz günümüz yaşantısında doğrulanıyor.

Recep Bey "Ben PKK lideri ile yada partimden her hangi biri eğer bir görüşme yapmışsa silerim diyor." Sayın Recep Bey. Zaten yapılan iddialar direk siz görüştünüz yönünde değilki neden sözleri çarptırıp sanki öyle demişler gibi ortalığı bir birine katıyorsunuz?
Katil imralıdan açıklama yapıyor" Evet devlet benimle görüştü diyor" Ve bu hangi tarihte hangi saate hatta ne ile oraya gidildiğide biliniyor.
Yani şuan devleti kim temsil ediyor? Ülkemizi başka birilerimi yönetiyor yoksa?
Kafaları karıştıran olay, bu görüşme olduktan sonra DTP'nin ve PKK nın ağız değiştirmesi ve merakta ne konuşuldu ne söz verildi? Bu görüşemden sonra " kesinlikle hayır diyeceğiz" pkk nında protesto edeceğiz" demesine rağmen evet te diyebiliriz dediler?

Genel af konusuna gelince, aslında Kılıçdaroğlu sanki hemen genel af çıksın, herkes serbest kalsın demiş gibi, demogojik açıklamalarla saldırıya geçiliyor.
Dediği şu "Bu milelt 30 yıldır binlerce şehit vermekten bıktı, anaların gözyaşları dinsin bu kadar acı yeter" Eğer tüm pkk militanları silah bırakır teslim olur, liderleri ve birkaç isim dışındakiler af kapsamına alınabilir." Buında ne var anlamadım. Şimdi şuan da PKK böyle bir açıklama yapsa "artık silahı bırakıyoruz af şartıyla ve tüm kadromuzla teslim olacağız," deseler şuanki hükümetin yaklaşımı nasıl olur? merak konusu. Sanki hiç eve dönüş yasası adı altında af çıkarılmamış gibi kafa karıştırıcı açıklamalar insanlarıda şaşırtıyor.
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif