Cevap: Bahçeli, Ülkücüler uyanık olmalıdır
bahçeliyi savunan arkadaşlara inanamıyorum nasıl yorumlar okudum şaştım ...MÜSLÜMAN kişi fiteneye sebep olmaz beyefendi hiç konuşmasın fırsat elindeyken bebek katilini alıp kenara koymasaydı rahmetli ecevite kol değneği olmasaydı bugün başımıza taç yapardık şimdi boşuna esip gürlemesin kimin ne olduğunu anladık kendini yormasın zaten yaşlı yerini gençlere bıraksın bu davanın acısını yüreğinde yaşayan hayatını bu uğurda harcamış insanlara bıraksa bu davaya hayırlı bir hizmet etmiş olacak
ne kadar düşüncesizce yazılmıs bi yorum değil mi ?
İnsana evlatıda bahşeden Allah'tır! kimseyi elinde olmayan birşeyle suclayamazsın .. o adamın merhametini sevgisini sen ne biliyosun nesinde biliyosun ???
__________________HALİD KARDEŞİM bana böyle demiş...
hııı sen beni tanıyormusun bu davaya yıllarını vermiş acılar çekmiş biriyim yaşını bilmiyorum birşeyler yazıyorsam boşuna değildir ben çok şey biliyorum merak ettiğin için yazıyorum kardeşim sendende şüpem var inanan insan fitneye fırsat vermez ılmlı olur sen ortalığı karıştırma derdindesin söyle kenara çekil ayak altında fazla dolaşma en doğrusu bu kime ne diyeceğini şaşırdın
arkadaşlar msjlar birleşmiş yazdığım msja alıntı birleşmiş..
Konu ŞAHBEY tarafından (30.08.2010 Saat 15:07 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.
Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
|