Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Şener hem iktidara hem muhalefete yüklendi
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.08.2010, 16:18   #14
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4544 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Şener hem iktidara hem muhalefete yüklendi

Alıntı:
arbase Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sayin baskanimiz muhsin yazicioglunu kurtarmak için bu akp devleti kilini bile kipirdatmamis tersine bir de kurtarmaya gidenleri kayseri valisi tarafindan bulundu durumu iyi diyerek ne yedugu belirsiz açiklamalar yaptirip yoldan dondermistir. Ne hikmetse bu vali hiçbir ceza almamistir.

7 yillik akp hukumeti doneminde sivasimiza kaç tane fabrika yapilip kaç kisi issizlikten kurtarilmistir ? tek yapilan devletin varliklarinin satilip parasiyla yol yapilmasidir. akp hukumeti bilerek veya bilmeden bagimsiz kurdistanin yolunu açiyor. hayir diyecek bir tane kurt tanimiyor ve evet diyecek turklere de hayretle bakiyorum.

seni tebrik ederim arkadasim guzel bir tespit yapmissin. ben yurtdisinda kaliyorum lazlarin daha hemserilerine bir laf soylettigini gormedim '' hemserim ne yaptiysa dogrudur'' deyip tartismiyorlar bile. bizde de tek yapilan baskasina yalakalik 7yil geriye git bir sivas'a bak bir de kayseriye

Takım tutar gibi parti tutuyoruz liderimiz ne derse doğrudur diyenlerden ne beklersinki senin benim tespitlerimizden ziyade sivasta bulunan toplumun bu tespitleri yapması lazım körü körüne particilik sivasımızı yedi bitirdi