Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Jet-Pa Sivas'a yatırım için çermiği inceledi
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 31.08.2010, 20:18   #37
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4579 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Jet-Pa Sivas'a yatırım için çermiği inceledi

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Fadıl oteli yapsın, sevmeyenler gidip otelinde kalmasın. Bu kadar basit, ben gider kalırım, tadını çıkartırım.

İddialara gelince madem bu adam suçlu idi neden cezalandırılmadı? Bu adam suçsuzsa bu söyledikleriniz iftira olmaz mı? Eğer gurbetçileri dolandırdıysa neden yurtiçi veya yurtdışında ceza almadı? Varsa böyle bir olay, Jet Fadıl gurbetçinin kafasına silah dayayıp mı parasını aldı, yoksa gurbetçi koşa koşa kendi parasını mı getirdi?

Ayrıca benim şahsi görüşüm yatırımcının dini, imanı, dili, ırkı, ideolojisi, şusu busu beni enterese etmez. Ben yapılan yatırıma, üretilen katma değere bakarım. Gerisi palavra!

Son söz: Eğer Caprice Gold otelinin benzerini gelsin Sivas'a yapsın, gözümde bu adamın değeri 500 tane Hamza, 1000 tane Selami, 10,000 tane Osman olur, velev ki adamın adı Jet Fadıl olsun!
size sonuna kadar katılıyorum katılmamak mümkün değil