Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 02.09.2010, 13:19   #546
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54

Tecrübe Puanı: 988 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

Alıntı:
engineer58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Başkanınız demişsin Melih Gökçeğe 1 oy dahi vermedim vermemde bilip bilmeden sallamayınız,objektif gözle diyosunuz çankaya belediyesini herkes bilir siz neye dayanarak savunuyosunuz şaşırdım açıkçası,objektiflik bu olsa gerek! Mesleğim gereği çankaya belediyesinin icraatlarını! yakınen takip ediyorum, konut projesi rüşveti 600 tl büyük projeler 1500 tl gibi rüşvet levhası oluşturan ilk ve tek belediyedir mesela Ayrıca çalışanlarının etnik kimliklerinin nasılsa hep aynı yerden gelmesi,gelen paraları nerelere harcadıkları hepsi bilinir zaten , neyse gerçi konu aslında bu değil onun için fazla uzatmak istemiyorum,Kal sağlıcakla
Bu direk size yönelik değil üzerinize alınmanıza gerek yok gökçeğe oy veremdim diyorsunuz ama oy verenden daha çok savunmaya geçmişiniz
Belediye denince akla gelen ilk şey mutlaka yolsuzluk vardır yiyolardır inancı hakim olan ülkemizde bu tür söylemlerde normaldir.
Şayet dediiğiniz boyutta varsa yolsuzluklar, herşey ortada bir dahaki seçimlerde yaklaşıyor vatandaş görevini yapar o konuda siz rahat olun.
Haklısınız konu nerden nereye geldi kendimizi bir anda başkentte bulduk.

Selametle
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif