Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 02.09.2010, 16:45   #551
35gürün58
Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35gürün58 Şuan 35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2014 15:15

Tecrübe Puanı: 773 35gürün58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

Alıntı:
ŞAHBEY Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sevgili gürün kardeşim hanifi avcıyı öven banu yazılarını koyacağına şu anda KOM un başında hemeriniz var 5 senedir orada bir zahmet bakın sesiz sedasız reklam yapmadan neler yapmış kıyaslayın avcı efendi enerji operesyonu yapmış sanıklar mahkemede serbes kalmış okuyun araştırın insanlara çamur atmak kolay lafa bakılmaz aynası iştir kişinin .avcı beyin mutlaka bir püsürüğü varki gündem değiştiriyor
Sevgili Şahbey,
''Avcı beyin mutlaka bir püsürüğü VARKİ gündem değiştiriyor''
Bu ifadenizle varsayım üzerine varki diyorsunuz eğer olaylara böyle bakıyorsanız
bu neden evet fikrinde olduğunuz hakkında zaten bana fikir veriyor.
Oysa ben şu an o kitabı okuyorum 200. sayfaya kadar geldim inceliyorum.
Ve avcının kaleme aldığı her konunun delili olduğunu ifade ettiğini biliyorum, üstelik önlem alınması ,gereğini yapılması için bir yıl önceden İçişleri bakanlığına,adalet bakanlığına belgeleri ile başvurduğunu ve bugüne kadar bir işlem yapılmadığını maalesef görüyoruz.
Hele Çalışma hayatı başarılarla dolu bir insanın üstelik emekli iken değil çalışırken ülkesi için hayatını dahi tehlikeye atarak bu ifşaatta bulunması kafanızda soru işareti, sevdiğinize inandığım ülkeniz için bir soru işareti yaratmıyormu.? Toprağım.......Banu avar ın kim olduğunuda iyi araştırırsanız sevinirim.
Sevgi ve Saygılarımla
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar 35gürün58'e Teşekkür Ediyor...