Alıntı:
arbase Nickli Üyeden Al?nt?
arkadasim her turlu pasayi içeri attilar da 12 eylulculere mi guçleri yetmiyor bence milleti kekliyorlar hesap vereceklerse onca dokunulmazliklari birakip ilk kendileri hesap versinler ben de ulkucuyum ama bin tane oyum olsa bir tanesini bu haydutlara vermem
|
Çok güzel bir tespitte bulunmuş arkadaşımız.
Şuanki askeriyeyi hallaç pamuğu gibi atıp, didik didik ararken uyduruk tanıklarla yargılamadan içeri atıp 1-2 yıl mahkeme gününü bekletirken, 30 yıl geçmişte olan bir darbe için sivil anayasa çıkarıp yargılayacağım demek zaman aşımına uğramış bir olayı, halkın gözünün içine baka baka yalan söylüyorum demek değilmidir?
Minareye kılıf değilmidir ?
Birgün "fes düştü kel göründü" olacak elbet bu halk er geç gerçekleri anlayacaktır.
Bu yukardaki afiş olayıda, gece canlı yayında CHP il başkanı bir tv. de açık oturumdaydı, kesinlikle bu afişle partimizin bir alakası yok, bu bir provokatör olalyıdır dedi. İşte yargısız infaz buna denir yukarıdaki arkadaşlar bir şeyin aslını astarını öğrenemden hemen linç girişimi başlatıp saldırmayı alışkanlık haline getirmiş olmalılar ki aynu tutum devam ediyor.