Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 04.09.2010, 14:44   #593
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1339 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

CHP panelinde büyük terbiyesizlik
4 Eylül 2010 08:24

Cumhuriyet yazarı Timuroğlu, sapıkca sözler sarfetti: Türbanlı bir bayan görünce erkekliğimi hissediyorum

• İzmir’de CHP’li Çiğli Belediyesi’nin düzenlediği ‘Anayasa ve demokrasi’ panelinde Cumhuriyet Gazetesi’nde yazıları yayımlanan Vecihi Timuroğlu, başörtülülere yönelik ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu. Timuroğlu, “Şu an benim karşımda güzel bayanlar oturuyor, onlar da benim gibi insan. Türbanlı bir bayan görünce erkekliğimi hissediyorum” dedi. Kadınların, “Biz buraya sizi, fikirlerinizi dinlemeye geldik, siz hakaret ediyorsunuz. Ayıp ettiniz. Bunlar ne biçim sözler?” demesi üzerine salondan, “Türkiye laiktir, laik kalacak’’ sloganı yükseldi.

Bu slogan panelde Timuroğlu’nun konuşmasından önce “Türkiye laiktir laik kalacak, sloganının ötesine geçmeliyiz. Aynı nakaratı 30 yıldır söyleyemeyiz” diyen CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’yi şaşkına uğrattı. İnce başörtülü kadınlardan özür diledi.

Dünkü afiş hadi diyelim işgüzarın biri astırdı.Ancak bu türlü kepazelikleri CHP'de bulmak hep mümkündür.CHP zihniyeti farklı düşünmez.411 vekilin iradesini de hiçe sayan bunlardı.İnsanın dini inancına saygı göstermeyen bir zihniyet,ülkeyi süper güç yapsa göüzmde rezildir.