Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.09.2010, 12:17   #658
Arif Coşkun
Moderator
 
Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 63
Mesajlar: 27.868
Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

Ben burada bir yanlış anlaşılma olduğunu sanıyorum.
Ortaya çıkan tablo da, sanki " Hayır" diyenler mevcut durumdan çok memnun,aman kalsın "Evet" diyenlerde bunu değiştirmek istiyor.
Bence bu doğru değil.
Elbetteki herkes gibi geçmişten memnun değil, değişmesi gerekiyor. Eskiden beri yargı adaletsizliğinden, rüşvetten, parası olan haklı çıkar düşüncesini her zaman taşıdık ve halada taşıyoruz.
"Hayır" cıların karşı çıkma gerekçesi, bir partinin kendi hazırladığı kendi işine gelen dayatma bir yasayla şart koşması, bu paketin bir kaç maddesi dışında eskisindende antidemokratik olduğu görüyor okuyoruz, Daha geniş mütabakatla toplumun her kesiminin olurunu alan bir paketle bu yapılmalıydı.

Onun içindirki daha çağdaş daha demokratik toplumun her kesimiyle oluruyla bir yepyeni bir anayasa paketi oluşturulmalı, Toplumun yüzde elli gibi bir büyük çoğunluk her iki 12 Eylül anayasalarını da istemiyor bu görmezlikten gelinemez. Çünkü bu paket evet çıkıp geçse bile daha antidemokratik yeni bir (2010) 12 Eylül anayasası olacaktır.
__________________
"Dilin düşüncenden önce haraket etmesin"
Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor...