Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 07.09.2010, 13:41   #691
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4579 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
hergün beş dakka araştırın düşünün niye böyle diye
dilşad , cley sadece 5 dakka
ne yapmaları gerektiği konusunda birazcık kafa yoralım

zaten bende size tanıyın dedim, ben sadece fotograflardan , yazanlardan kısaca okuyup geçtim hergün , afetin fotoğraflarına bakıyorum ve asırlık açmazı görüyorum, insan olduğuma bazan utanıyorum, çaresizliğe isyan ediyorum, kız okullarını bombalayan talibanı düşündükçe aradaki korelasyonu kim nasıl çözecek onu merak ediyorum, her canın bir can olduğunu nasıl görecek insanlık, ne zaman... ne zaman insan en şerefli varlık olduğu gerçeğini görecek
Size katılıyorum.Teşekkürler kardeşim müslüman olmakla beraber müslümanca düşünüp müslümanca yaşamayı tercih ederim bencil,egoist.sadece kendi cıkarlarını düşünen,kendinden başkasının müslümanlığından şüphe duyan Tek müslümanın kendisi olduğunu düşünenlerden olmaktansa sade bir insan olmayı yeğlerim allah kimin salih kullardan olduğunu kimin neye hizmet ettiğini çok iyi biliyor