Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 08.09.2010, 00:02   #3
Kasım Öktem
Tecrübeli Yiğido

Kasım Öktem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kasım Öktem Şuan Kasım Öktem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.06.2013 02:34

Tecrübe Puanı: 663 Kasım Öktem FAZLA SÖZE GEREK YOKKasım Öktem FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

[quote=Arif Coşkun;577910]Aşağıdaki linki bir zahmet lütfen tıklayıp bir bakın.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Videonun içeriğinde ne var?

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Nazım okudum ama bir Hikmetini görmedim.... Bülent AKYÜREK

Aklıma Tayyip Erdoğan'ın şu konuşması geldi:

"Şunu tüm samimiyetimle, bütün hasbiliğimle ifade ediyorum: Bu ülkenin tarihinden, Ahmet Yesevi'yi, Hacı Bektaş'ı, Pir Sultan'ı, Hacı Bayram Veli'yi çıkartmaya kalkarsanız, onları görmezden gelirseniz, onları yok sayarsanız, bu ülke öksüz kalır, yetim kalır, köksüz ve dayanaksız kalır. Yunus Emre'siz bir Türkiye dilsiz kalır. Mevlana'sız bir Türkiye ruhsuz kalır. Sabahat Akkiraz'a kulak vermeyen, dinlemeyen Türkiye türküsüz kalır. Tatyos Efendi'yi yok sayan Türkiye'nin besteleri yarım kalır. Cem Karaca bu ülkenin hasretini çektiği kadar, bu ülke de Cem Karaca'nın hasretini çekti. 'Hoşçakalın İki Gözüm' diyen Ahmet Kaya'ya vefa göstermeyen Türkiye'nin şarkıları eksik kalır. Nasıl Mehmet Akif'siz bir Türkiye tahayyül edilemezse, Nazım Hikmet'siz bir Türkiye eksik sayılır. Seversiniz sevmezsiniz, beğenirsiniz beğenmezsiniz, görüşlerini kabul edersiniz etmezsiniz ama Ahmedi Hani'siz, Bitlis'li Said-i Nursi'siz bir Türkiye'nin maneviyatı noksan kalır. Biz, bu ülkenin tüm renkleriyle, bütün çiçekleriyle, bütün kokularıyla, dağları, taşları, ırmaklarıyla Türkiye'yiz"

Konuşma iyi, güzel bir politikacının yapacağı en güzel konuşmalardan birisi.
Söylediklerinin büyük kısmına katılıyorum ancak:

Kürdüz ölene kadar Vallahi Apoyu özledik diyen Ahmet Kaya'ya ben vefa göstermem.

Konu Arif Coşkun tarafından (08.09.2010 Saat 08:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Kasım Öktem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kasım Öktem'e Teşekkür Ediyor...