Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 08.09.2010, 19:39   #716
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09

Tecrübe Puanı: 1112 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

Alıntı:
35gürün58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın Dilşat Hatun,

Ülkücülerin Yasal temsilcisi olarak ben Ülkü ocaklarını ve partileri olarakta MHP yi
biliyordum, yanılmışım galiba meğer sizmişsiniz !!!!!!!!!!!!!!

Çünkü onlar ile sizin söyleminiz çok farklı acaba gerçek;

temsilcileri Devşirilmeye çalışılan ve devşirilen münferit kişilermi ?

Yoksa MHP ve Ülkü ocaklarımı hangisi ?

Saygılarımla
Sayin 35gürün58,

Sizin derdiniz Mhp Ülkü Ocaklari veya Ülkücülerin menfaati degil ,derdiniz sadece bu anayasa degisikliginin akpnin yurutmesi ve Basbakanin basta olmasi.

Ben bir Ülkücü olarak bunlari gorebiliyorsam siz neye bakiyorsunuz anlamadim ? (:

Milleti kiskirtmaya hiç ama hiç gerek yok rahat olun ,Türk Milleti uyandi artik.
Herseye ragmen Evet diyecekler , bunlarin arasinda Ülkücülerde var Elhamdulillah.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor...