Alıntı:
turkbeyı Nickli Üyeden Al?nt?
Bu anayasa değişirse ne yargı kalır ne ordu kalır ne de başka birşey....
Böylece PKK'lıların istekleri gerçekleşir.Ben buna izin veremem.Vermem!
Bu ülkenin temeli kanla yoğuruldu.Laik Demokratik Türkiye Cumhuriyeti işte bu Şehid kanları sayesinde korundu.Bizlerin hak ve hürriyetini yine az da olsa Amerikan Menşeli Kenan Evren anayası koruyordu ama şimdi Tayyip Evren anayasasıda bunu elimizden alacak ,Atalarımızın mirasını bozacak.Bizler Sivil Diktanın da Askeri diktanında anayasına karşıyız.Bizler Diktasız anayasadan yanayız.Cumhuriyet bu 12 EYLÜL'de '''EVET''' çıkarsa çok geçmeden yıkılacak .Zaten 8 yılda bunun için uğraşıldı.Ben cumhuriyeti gerekirse kan dökerek korurum.Son kişi ben olsam bile.Kul olmayalım Vatandaş olalım.Halifeliği değil Laikliği koruyalım diyorum ama Sivas'ın ne olduğu belli.Sadece kuru sıkı konuşuyorum.
Herkesin Şeker bayramını kutlarım.
|
Bırakın ülke bölünüyor paranoyalarını.Birilerinin nemalandığı,kazanç sağladığı bataklıklar kurutuluyor ondandır feryatlar.Yargı kalmayacakmış,ordu kalmayacakmış.İnsanların özgürlüklerini kısıtlayan yargı mı yargı,gencecik fidanalrın solmasına göz yuman,angaryada 250.000 asker tutan ordu mu ordu.Geçiniz bu lafları.Deniz Baykal diyor ki "evet çıakrsa ülke" bölünür.Bu laf güpegündüz bu milleti eşşek yerine koymaktır,halk dorğuları görmekten aciz demektir,milletin iradesine saygım yok demektir.Ama Başbakan'ın cevanı neydi,"Sayın Baykal senin hayatın hep bu laflarla yalan dolanal geçti ama en sonunda bir kasetle duman oldun gittin"...