Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.09.2010, 10:10   #744
35gürün58
Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35gürün58 Şuan 35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2014 16:15

Tecrübe Puanı: 752 35gürün58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

Alıntı:
murat tugrul Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
YALANMI... ?

Buyrun size Dogu perinçekin mahkeme ifadesi
Bildigim kadarıyla AKP'li degil bu adam

"BAYKAL'A PKK'YLA İŞBİRLİĞİ SUÇLAMASI"

İşçi Partisi'nin Genel Başkanı oldum. Paris'ten Murat Karayılan aradı.(Bölücü terör örgütü elebaşlarından) Bana, "Efendim, Apo'nun (Abdullah Öcalan) talimatıyla arıyorum. CHP ile anlaştık. Bize 22 milletvekili veriyor CHP. Biz 22 milletvekilinin 4'ünün sizden olmasını istiyoruz" dedi. Biz bunu reddettik. Bunun üzerine Karayılan, hemen cevap vermememizi, partimizin yetkili organlarından konuşmamızı istedi. Ben organlara gerek olmadığını kabul etmediğimi söyledim.

"HER İKİ LİDERDE İŞBİRLİKÇİ"

Sayın Erdal İnönü ve Deniz Baykal, PKK ile seçim işbirliği yaptılar. Devletçi bir anlayış ile yaptılar. Doğru yanları olabilir. Elbette Deniz Baykal ve Erdal İnönü Türkiye'nin bölünmesini istemezler. Ancak İnönü ve Baykal 22 milletvekilini TBMM'ye soktu. Herkes biliyor o 22 milletvekilinin Abdullah Öcalan'ın tespit ettiğini. Herkes biliyor HEP ve HADEP'in PKK'nın uzantısı olduğunu.

Bunlardan biri zübeyir aydar milletvekilliginden emekli olduktan sonra yeni bir iş buldu pkk-kongra-gel'in başına geçti bütün kanlı eylemlerde imzası var.chp ile yapılan protokoldede imzası var

Dündündür bugün bugündür degilmi hemşerim
Sevgili Hemşehrim,
Sen benim yukardaki sorularıma cevap verememişsin ama ben senin soruna ve endişelerine cevap vereyim.

1) Murat Karayılan ın perinçeki aradığı ve efendim ''CHP ile anlaştık'' ifadesi
külliyen yalan çünkü o tarihlerde CHP diye bir parti yoktu. araştır.

2) evet SHP o dönem HEP li olan bu kişilerle görüşmüş ve parti disiplinine sadık kalmaları ,parti çizgisi dışına çıkmamaları konusunda şartlarını kabul etmeleri üzerinden milletvekili yapmıştır.

3)Hatta o tarihlerde farklı siyasi çizgide olan Nazlı Ilıcak bu konuda bir makale yazarak SHP nin doğru yaptığını ve HEP lilerin ayrıştırma politikalarının SHP içinde Nötr hale geleceğini parti içinde eritilerek Türkiyenin önündeki en belalı konunun Demokrasi içinde sorun olmaktan çıkarılacağını ifade etmiştir. Araştır bu yazıyı bulursun.üstelik sadece Nazlı Ilıcak değil birçok siyaset bilimcisi benzer konuları dile getirmişti. Ulusal Kurtuluş savaşı kahramanlarından İsmet İnönü nün Vatanı aleyhinde olabilecek bir niyeti taşıyacağından şüphen mi var.
Kaldıki gerçekler hep insanların ölümü arkasından söylenir ülkemizde, İnönü gibi Demokrasiyi özümsemiş, koltuğa yapışıp kalmamış ve zamanı geldiğinde ayrılmasını bilmiş bir siyasetçi hala alkın özlediği ve beklediği bir politikacı tipidir.
varmı öyle biri daha ....

4)Ancak bu milletvekilleri verdikleri sözde durmamışlar daha yemin töreninde
farklı davranış içerisine girmişlerdir ve Erdal İnönü nün girişimi ile Partiden atılmışlardır.

5)SHP bunu ülkesinin bir sorununu halledebilmek için yapmıştır, ancak muvaffak olamamıştır, bunda neden öküz altında buzağı aranıyorki

6)Kaldıki sizin mantığınızla olaya bakarsak AKP Diyarbakır Milletvekili İhsan......
(soyadını şu an hatırlayamadım) beyin Kürt sorununa bakışını ,bir araştır bakalım farklı bir talep çıkacakmı _

7)ve en önemlisi evet çıksın esas yapacaklarımızın önü o zaman açılacak diyor Başbakan o zaman takip et Özerklik talepleri hangi kamuflajlar altında gerçekleşiyor. Yerinden yönetim kamuflajlarını seyret o zaman.

Daha yazmamaya karar vermiştim. ama neyse nezaketende olsa cevaplamak gereği hissettim.
Sevgilerimle....
Hoşçakalın.......
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı 35gürün58'e Teşekkür Ediyor...