13.09.2010, 15:11
|
|
|
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4567 
|
Cevap: Sivas referandumda 76,7% "EVET" dedi
Alıntı:
Arif Coşkun Nickli Üyeden Al?nt?
Burada CHP yi kutlamak lazım. Oy oranını bayağı yükseltmiş %42 de büyük pay sahibi.
Şimdi herkes olurmu diyecek MHP+DP+ vs. si var.
Bana göre MHP tabanıının çoğu evet'i tercih etti. %16 'lık MHP oransal olarak %4 lük bir kesimi sanıyorum Hayır'ı tercih ettiği anlaşılıyor. Örnek verecek olursak.
Herkesin oy oranı üç aşağı beş yukarı belli zaten:
AKP: %37
MHP:%12 (evet)
SP: % 5
BBP: % 3
Mht. % 1
İşte Evetçilerin oy oranları. % 58
CHP: % 36
MHP:% 4 (hayır)
DP:% 1
Mht.% 1
Hayır oy oranları % 42
Güneydoğuyu hesaba katmıyoruz. Boykot etmek evet demekten farksız olduğu için. Orada o bölgede evetler ondan dolayı yüksek görünmüştür.
İyisiyle kötüsüyle bir referandum daha bitti, kazananı tebrik ederiz, üzüldüğüm tek nokta bu kanunlar bakanlar kurulu karraı ile oluşacak iken böyle referandum yoluyla 155 Trilyon lirayı çöpe attığımızdır. Düşününkü şu ekonomik darboğazda o parayla neler yapılmazdı? Zamanla bu elektirik+yol+su+doğalgaz olarak cebimize yansıyacaktır bundan kimsenin kuşkusu olmasın.
|
Her şeye para buluyorlar ama emeklilere gelince yok ne yapalım diyorlar tirilyonları sokaklara reklam yapmak için sacan daha iktidara gelir gelmez banka zedeye faizciye 50 milyar doları bulan allah korkusu olmayan bu hükümeti emeklimize görüdüğ bu zulümden sonra asla tasvip etmiyorum bu hükümet haksızlığın,soygunculuğun önde gidenleridir