Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Kılıçdaroğlu oy kullanamadı!
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 14.09.2010, 14:33   #68
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Kılıçdaroğlu oy kullanamadı!

Alıntı:
murat tugrul Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Asıl önemlisi parti içindeki komlolarla baş edemiyorsa başbakan olunca bütün dünya komplo kuruyor nasıl baş edecek
Murat'cığım sende haklısın fakat bu kişinin genel başkanlığa gelişini herkes biliyor son anda son dakikada, bu kişi genel başkanlığa adım atar atmaz kucağına "referandum" diye bir çocuk koydular. Kolay değil, Biraz sabırlı olalım varsayımla konuşuyoruz hep, hele bir gelsin bakalım artık nasıl baş eder hep beraber görürüz, yapamazsa ondan sonra karar verir indiririz aşağı,şimdi ne desek tahminden öteye gitmez.
Tamam onun eksikliği diyelim, yada hatası. Orhan Baba bile demiş " hatasız kul olmaz" hatamla sev beni. Bu konuda halkımız kararını verecektir.