16.09.2010, 15:40
|
|
|
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4573 
|
Cevap: UYAN TÜRKİYE...
Alıntı:
bilal kose Nickli Üyeden Al?nt?
Abi ben hayelci demedim hayircilar diye yazdim yanlis anladinsa ozur dilerim.Kimseyi hayelcilikle suclamadim.saygilar
|
Yanlış anlamadan dolayı özür dilerim.Bende hayır verdim.Hayırcıları nasıl değerlendirip ne gözle baktığınızı doğrusu çok merak ediyorum.Sizin deyiminizle hani hayırcılar bütün bu olanı biteni görmüyorya onun için soruyorum.Avrupada calıştığınız için fırsat bulupta bu iktidara iki dönem oy vermemiş olabilirsiniz ama ben vermez olaydım iki dönem oy verdim Dolayısıyla bu iktidar bozuntusunu enine boyuna eleştirme hakkını kendimde fazlaysıyla buluyorum henüz iktidara gelir gelmez faizcilere,tefecilere sözde banka zedelere iflas eden bankalardan dolayı 50 milyar doları hemencecik buldu verdi bu iktidar emekliyi resmen kandırdı iktidara gelebilmek için emeklilerin durumunu yaşanabilir düzeye getireceğime söz veriyorum dedi ama hani o sözler insanda önce allah korkusu olacak eğer bundan yoksunsa daha o insandan bir şey beklemek hata olur 500-600 tl ile gecinmekı için cırpınan bir avuc emekliye sözde zam olarak günlüğüne 35 kuruşu layık gördü bumudur adalet bumudur sosyal anlayış söylermisin ben bu hükümetin nesini savunayım nesine bayrakcılığını yapayım benim partim ne yaparsa doğrudur benim liderim her zaman haklıdır mantığıyla hareket edenleri sadece kınıyorum bütün bu yazdıklarım tabiki sizele alakalı değil ama lütfen sizde kendinizi 5 dakikalığına bizim yerimize koyun bu kadar partizanlığın dünyanın hiç bir yerinde bulunduğunu sanmıyorum AKP sivasımıza ne yaptıda bu kadar oy aldı işte insanımızın bakış acısı bu kadar dar tamam bu bir secim değil ama perşembenin geleceği carşambadan belli olur demiş atalarımız sizde ülkemizde ne kadar sıkıntı cektiğimizi anlayın artık sizin avrupadan türkiyeyeye bakış acınızla bizim burda bire bir yaşamamız çok farklı sevgili kardeşim bilal