Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt?
İşsizin, Emeklinin,asgari ücretlinin,bağkur emeklisinin,fakirin,fukaranın, dulun,yetimin durumları bu iktidardan önce iyi değildi bunu kabul ediyorum ancak sn erdoğan bu kadar oyun nasıl aldı sanıyorsunuz işte bu saydığım topluluklara verdiği sözle bu iktidara cıktı aradan 5 sene gecti bu dönemde yetiştiremedi dedik 5 sene daha zaman tanıdık yine yapmadı 8 sene oldu bu insanların durumunda önemli bir değişiklik olmadı.Bir adam söz veripte yapmıyorsa onda ya allah korkusu yok yada yalan söylüyor en büyük eksiğimiz ne biliyormusun bilal kardeşim ölümüne parti tututyoruz takım tutar gibi tutuyotuz liderimiz ne söylerse doğrudur diyoruz işte buda bizi bir arpa boyu ilerletmiyor liderde senin gibi benim gibi bir insan tabiki hata yapacaktır ama biz hata yapsada onun her yaptığı doğrudur mantığı gecerli yanlış anlama yazdılarımın seninle hiç bir alakası yoktur sizi samimi buldum bazı konuları paylaşıyorum hepsi o kadar
|
Rica ederim abi yanlis anlayacak birsey yok sizin savundugunuz dogrularinizin cogunada katiliyorum.