Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - UYAN TÜRKİYE...
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 16.09.2010, 16:59   #47
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33

Tecrübe Puanı: 3342 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: UYAN TÜRKİYE...

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İşsizin, Emeklinin,asgari ücretlinin,bağkur emeklisinin,fakirin,fukaranın, dulun,yetimin durumları bu iktidardan önce iyi değildi bunu kabul ediyorum ancak sn erdoğan bu kadar oyun nasıl aldı sanıyorsunuz işte bu saydığım topluluklara verdiği sözle bu iktidara cıktı aradan 5 sene gecti bu dönemde yetiştiremedi dedik 5 sene daha zaman tanıdık yine yapmadı 8 sene oldu bu insanların durumunda önemli bir değişiklik olmadı.Bir adam söz veripte yapmıyorsa onda ya allah korkusu yok yada yalan söylüyor en büyük eksiğimiz ne biliyormusun bilal kardeşim ölümüne parti tututyoruz takım tutar gibi tutuyotuz liderimiz ne söylerse doğrudur diyoruz işte buda bizi bir arpa boyu ilerletmiyor liderde senin gibi benim gibi bir insan tabiki hata yapacaktır ama biz hata yapsada onun her yaptığı doğrudur mantığı gecerli yanlış anlama yazdılarımın seninle hiç bir alakası yoktur sizi samimi buldum bazı konuları paylaşıyorum hepsi o kadar
Rica ederim abi yanlis anlayacak birsey yok sizin savundugunuz dogrularinizin cogunada katiliyorum.
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor...