Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - UYAN TÜRKİYE...
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 16.09.2010, 17:22   #49
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33

Tecrübe Puanı: 3342 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: UYAN TÜRKİYE...

Alıntı:
Arif Coşkun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yine sohbetinizi gördüm geldim

Mesela ben kendimden örnek vereyim Mehmet Abi,
Ben yaklaşık, 20 yıldır esnaflık yapıyorum yaklaşık bundan 10 yıl öncesi işyerimde en az 2 stajer iki yada üç te elaman çalışırdık işleri yetiştiremezdik, bu iki üç yılda bir azaldık küçülmeye gittik sayı beşten dört üç iki derken şuan tek başıma kaldım ve yine iş yok, belki işyerimi de kapatıcam, her geçen gün koşullar zorlaştı zorlaşıyor 20 çeşit vergi var, bulabilirsem iş bulup çalışcam, çevremde mutlu bir insan göremiyorum herrkes sıkıntılı dertli bu uzaktan değil birebir yaşayanlar daha iyi bilir.
Sokaklarda caddelerde kiralık ev işyerinden geçilmiyor, eskiden hava parasıyla bile zor bulunurdu, bu nasıl gelişmek bu nasıl büyümek bu nasıl ekonomi iyiye gitmek ben anlamıyorum Abi.
Hiç bir parti babamızın oğlu değil, iyiyse iyidir kötüyse kötüdür seninde dediğin gibi Mehmet Abi fanatik taraftar gibi iyiysende kötüysende yanındayız olmaz tabiki.

Vallahi Mehmet Abi Ergin Koray'ın bir şarkısı vardı Abi o aklıma geldi, onun sözleriyle yazıma son vereyim.

Arkası gelmez dertlerimin bıktım illallah,
Kaderde bize birgün güler, güler inşallah
Alemin keyfi yerinde yine maşaallah
Böyle gelmiş böylede gidecek korkarım vallah
Arif abi zamaninda is varken besi on edecektin simdi kendiliginden yuz olurdu abi
bir abi bu butun dunyada boyle suan kucuk esnafin yasama sansi cok azaldi inan burasida oyle abi.
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor...