Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 25.09.2010, 19:22   #90
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: UYAN TÜRKİYE...

Alıntı:
havacı Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Nyse siz hem bakın hem görün yakın bir zamanda trenede binmenizi tavsiye ederim
Haa şunuda hatırlatayım uçak biletleri de ucuz uçaklada yolculuk yapabilirsiniz eskiden biraz hayaldide yanlış anlamayın belki siz bine biliyordunuz fakat %80 vatandaş binemiyordu hatırlatayım saygılar hemşerime
Ankara yolunuz açık olsun
Zaten tren yolculuğunuda severim Mavi Tren İstanbul-Ankara arası çok gidip geldim 7 saat 15 dk. idi. Şimdi reklamlarda duydum 5 saat 30 dakikaymış güzel bir gelişme alkışş.
Uçağa gelince bedavada olsa yok ben almayayım, ucak fobim var onu yenemiyorum. Ne yapsınlar mecbur ucuzlatcaklar eskisi gibi müşterimi var o fiyatlarda yolcu taşıyacaklar, ucuz olmasına rağmen yolcu kapasitesine baktınmı yoğunluk ne durumda, hava yolları neden iflasın eşiğinde? Sonra iki ay önceden alırsan evet hemen hemen otobüs fiyatına ama ne derece vatandaşın işine yarar ayrı bir konu. Uçağı normalde acil işi olanlar iş görüşmesi vs. olanlar kullanır.
Bunları söylemekle gayeniz ne bilmiyorum ama, elbetteki bazı şeylerde yapılacak yapılmalı ve yapmayada mecburdurlar, devlete oluk oluk para akıyor yatırdığın her hangi bir faturayı incele bakalım ne kadarı vergi olarak kesiliyor?
Elbetteki Avrupa Birliğine girmek için bazı şeylerin yerine getirilmesi gerekiyor, onlar için uyum yasası adı altında neler değiştirmedik? Yapılan güzel şeylere asla sözümüz olamaz! Ancak güzellikler yanırsına yapılan haksızlıklarada ses çıkarmamak olmaz sanıyorum.
Yiğidi öldürür hakkını yemeyiz merak etme sen, Kim ki bu ülke için bir çivi çaksa halkın yararına birşey yapsa alkışlarız.
Dileğiniz için teşekkür ederim, benden de sana sevgiler saygılar değerli hemşerim.