Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt?
Osman abi belki bu sitede en çok hürmet edilen insan sizsiniz. Sevgi ve hürmet zorla alınmaz ancak hak edilir. Bu kadar kişi sizi seviyor sayıyorsa sizi yıpratan insanda vardır bir sorun.
Sitede gerçekten yöneticilerin taraf tutma sorunu var bakın kaç üye bu dertten muzdarip...
Benim de başıma geldi başlıkları seyrinden haddinden fazla çıkarmayın dedim vay onu diyen sen misin? Hangi başlığa girdiysem benim kullandığım kelimelerle alay ede ede yorum yapmışlar.
Üyelere müdahale etmeyin KONU DAHİLİNDE isteyen istediğini yazsın dedim benimle aynı düşünceyi paylaşacağı yerde hadi paylaşmasın bundan da geçtim bir üye diğer bir üyeye müdehale ediyor altına da yönetici imza atıyor .
Afederisniz ağza alınyacak şekilde küfür savuran üyerlerden bazıları hiç banlanmıyor. Banlanmasın tamam ama en azından o mesajı silinsin.
Kendi adıma bir karar aldım benim için Sivas kutsallık derecesinde mühimdir bu siteye de sırf Sivas'ım ve has Sivas'lım için giriyorum. Niyeti kötü olan insanlarla hiç muhatap olmuyorum bana değer vermeyen ya da değer veriyormuşgibi gözüküp de ilk fırsatta beni aşağılayan insanlarla ne benim ne de bir başkasının işi olmaz.
Size tavsiyede bulunmak benim haddim olamaz. Ama bu sitede farklı renkler de olmalıysa bence o en güzel renklerden biri Osman Ece abimizin bel kemiğini oluşturduğu ozanlar başlığı olmalıdır. Dünyaya kötü niyetliler şekil vermemeli bence hiç önemsemeyin onları
saygılar
|
saygı değer goramaz kardeşim desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim
sivas bizim sivaslı bizim
sese feryat eder sazım
kötülere yoktur sözüm
iyliğe kucak açan ben oldum kardeş