Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Futbol Tarihine Geçmiş Unutulmaz Sözler
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 25.10.2010, 19:28   #4
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58

Tecrübe Puanı: 4565 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Standart Cevap: Futbol Tarihine Geçmiş Unutulmaz Sözler

TÜRKİYE ÜRÜNDÜL'ÜN SAÇMALIKLARINI KONUŞUYOR

Dünya kupası maçlarını TRT'den yorumlayan Ömür Üründül, her maçta saçmalıklarına yeni bir inci eklerken, halkın kendisini begendiği görüşünde.

Halk beni beğeniyor
Ömer Üründül hakkındaki eleştirilere karşın halkın kendisini beğendiğini düşünüyor: BENİM için en önemli şey halkın desteğini almak. Halk beni beğeniyor. Teknik analiz yapıyorum. “Bloklar arası bağlantı”, “Alan daraltmak” gibi terimler benimle futbol literatürüne girdi. Eleştiriler yapıcıysa mutlaka kendimi düzeltmek için çaba sarfederim. İyi bir yorumcu olduğuma inanıyorum.

Üründül’den inciler
Kazanmaları için gol lazım.

İki takım da gol atamazsa maç berabere biter.

Eğer kaçırmasaydı, goldü.

Top havadan geldi.

Sahada 22 kişi var.

Bak yine toptan dolayı, bu top hep sekiyor.

Ben demiştim, bak defans şey ediyor.

Bu gol olsa bir farklı öne geçeceklerdi.

Kollektif futbolun kontrollü yapısını yansıtamıyorlar.

Maç bitmeden iki takım da gol bulabilir.

Villa futbolu biliyormuş!..

SPİKER: Villa, Barcelona’da başarılı olur mu?

ÜRÜNDÜL: Olur. Çünkü, futbolu bilen bir forvet.