Cevap: Hızlı tren sırasında Sivas - Kars var
Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt?
Burak kardes Yozgatta okuyorsun sen. çalışmalar Yerköy-Yıldızeli arasında aralıksız sürüyor. Müsait bir zamanında gidip hem kendin bilgilenip hem de bizi bilgilendirebilirsin
|
evet cley yozgatta okuyorum.inşallah gitme fırsatım olur diyeceğim ama zor çünkü merkeze baya uzak yerden geçiyor tren yolu bizde öğrenci adamız maalesef arabamızda yok gitmek isteirm aslında ama...neyse konuya geçeyim senin demek istediğini anlıyorum iyi çalışmalar yapıyorlar menfezler tüneller köprüler yapılıyor ama söylendiği tarihte yapılmıyor ben onu diyorum.2012 dediler sonra 2016 dediler geçenlerde de 2020 de bitecek diyorlar sivas-ankara için.gelelim kars-sivasa eğer oda o hızda yapılırsa anca 15-20 sene sürer çünkü burası diğerinin 2 katı.demek istediğim şu ki yapılmaz değil yapılır ama ne zmaana önemli olan o?anlatabildim mi demek istediğimi?
bu arada sivas bakü veya sivas pekin düşününsene ne süpe bişey olur.ya da sivas roma sivas paris gibi.inş o günleride görürüz.
Konu burak5866 tarafından (01.11.2010 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.
Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
|