02.11.2010, 15:25
|
|
|
Navigator
_DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3
|
Cevap: Gelin biraz Türkçe katliamı yapıp eğlenelim
Alıntı:
mansur58 Nickli Üyeden Al?nt?
Msn ve çetleşmelerde
çömez: s a
çörtük: a s
çömez: h. g
çörtük: h. b
çömez: nbr laan moruk
çörtük: eh idr
çörtük: sndn nbr moruk
çömez: valla bnd idr
çörtük: ii
çömez: lan oğlm bgn bir kız grdm manyak bişidi kz bna tav oldu ok
çörtük: ypma ya anlat lan moruk nası bişidi
çömez: lan mork Allah belamı vrsn kız bna tavdı ama yanda bri vrdı kıl oldm ona
...
alloooo çörtüüük nrdsn lan mork
çörtük: ha söyle wc ye gdp gldm ne barıyon oğlum lannn.
çömez: niye söylemiyon lan WC ye gdysn da
çörtük: wc ye gdrkn sendn mi izin alcktm yavru adamın hiper tansiyonunu attırrrmaaa.
çömez: ok lan snda bişi söylenmiyo
çörtük: ok bn kaçtm bir yrde manyak br mekan var orya takılcam.
çömez: ok hdi by by
çörtük: by by
çömez: a e o
çörtük: sen de a e o
çömez: A r o
çörtük: senden de A r o
Uyduruk, kıytırık ve harflerle konuşulan ne oldugunu anlamak için uzmanlık gerektiren ucube bir dil.
Harflerle anlaşmaya çalışan sanal alemdeki insanların bu durumu bana fıkramenleri bile şaşkına çeviren bir fıkrayı hatırlattı.
Fıkramenler kendilerine özel bir kahvehanede toplanıp fıkralar anlatarak gülüp eğlenirler. Anlattıkları fıkralar artık tekrar olmaya başlar. Aralarında düşünürler ve bir yol bulurlar. Bundan böyle fıkraları uzun uzun anlatmaktansa her anlatılan fıkraya bir sayı vererek o sayı söylendiğinde gülüp eğlenmeye karar verirler. O ana kadarki anlattıkları fıkraları numaralandırırlar ve 100 tane fıkra çıkar ortaya.
Ertesi gün toplandıklarında uygulamaya başlarlar. Birisi oradan 20 der herkes gülmeye başlar diğeri 50 der gülerler. 99 deyip gölerler 100 deyip gülerler derken bunların sayılar söyleyip güldüğüne bir anlam veremeyerek kenardan dinleyen bir yabancı; kendi kendine dur bakıyım bende bir numara söyliyeceğim güleceklermi acaba diyerek oradan; 101 diye seslenir. Bunu duyan fıkramenler öylesine gülmeye başlarlarki hay Allah böyle fıkrayıda ilk kez duyduk diyerek gülmekten kendilerini yerlere atarlar.
Bunun üzerine adam bunların kafayı bozduklarına karar verip; neme lazım kadeşim burada daha fazla durursam ben de onlar gibi kafayı yerim diyerek yanlarından uzaklaşır.
Kalın saglıcakla
|
Ben şahsen kelime kısaltmalarında bir ikilem görmüyorum. Yani Allaha emanet ol diyeceğimize a e o desek nolur sanki? Tabi "bugun bir kız gördüm çok güzeldi" yerine "bgn bi kz grdm ck gzldi" demek işte sorun burda. Buna bende karşıyım. Ama allaha emanet ol veya selamun aleykum kelimerini kısaltarak aeo, sa. demek bana normal geliyor. Zaten kalıplaşmış kelimeler, her zaman, her an kullanılan kelimeler, zaten bu yüzdendir ki kısaltma yapılmış. Öyle uzun uzadıya yazmayalım diye.
|
|
|