Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Gurbetci ucagini isdiyor
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.11.2010, 12:12   #13
mrhayalet58
Yeni Yiğido

mrhayalet58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mrhayalet58 Şuan mrhayalet58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.03.2016 22:09

Tecrübe Puanı: 562 mrhayalet58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Gurbetci ucagini isdiyor

Her cok azdan olur gecde olsa bende sesimi duyurayim. Efe58 konuyu acdiginizdan dolayi size ve desteklediklerinden dolayida diger Yigidolara tesekkürlerimi bildiririm, Allah hepinizden razi olsun. Efe bir ara Ucuyorum.com da gözüküyordun kayboldun neyse. Ha bende bu ara sivasimizi havaalaninin yeni SCENERY sini yapmak icin calismaya basladik, Insallah yapip sivasimizin Yeni Havaalanini Microsoft FSX araciligi ile nede olsa tanitmaya calisacagiz. Bugün 10-11-2010 tarihinde havaalani görevlilerine iki defa telefon etdim (Almanyadan) yeni Havaalaninin resimlerine ihdiyacimizin oldugunu rica edecekdim malesef Müdürbey su anda yokmus insallah zamanla birseyler toplayacagiz. Hatirlatma yapayim sayin Emserilerim eger sizlerde de yeni Havaalanimizin havadan ve yerden cekilmis resimleri varsa asagidaki E-Mailime atarsaniz memmun olurum. Simdiden Herkese cok cok tesekkür ederim eger Hatam varsa Sizlerden Özür dilerim ve hersey gönlünüzce olsun GARDASLAR.

Bilal
bil.ki@hotmail.de
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı mrhayalet58'e Teşekkür Ediyor...