Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt?
Neden orantısız güç kullanmaktansa, onları sahiplenip topluma tekrar kazandırmıyoruz.
Niye kemiklerini kıralım, niye dövelim, akıllanacaklarını mı sanıyorsunuz? Daha iyi olurlar mı sanıyorsunuz?
Ceza verelim, hapislerde yatsınlar çürüsünler dimi.
Allah belalarını vermesin!, Allah yardım etsin, Allah ıslah etsin, Allah onlara doğru yolu göstermeyi nasip etsin..
Polise suç atıyoruz, yanlış.. Polisin ne suçu var, tamam asayişi o sağlayacak ama polisten önce o çoçukları eğitemeyenlerin suçu var.
Belki çok kötü şeyler yapıyorlar, işte kiminin kafasına silah dayıyorlar, kimin evine giriyorlar, kiminden para çalıyorlar, kimine dayak atıyorlar. Ama acaba bu yaptıklarının yanlış olduğunun farkındalar mı, acaba bilinçli mi yapıyorlar.
Aşağıda ki videoyu izlemenizi rica ediyorum. Saygılar.
|
Çok güzel özetlemişin, tebrikler Murat katılıyorum sana. Öldürmekle, kemik kırmakla, çürütmekle bu sorunlar bitmez. Bu toplumumuzun bir sosyal yarası. O çocuklar kendi isteğiylemi o hale geliyor, kim ister öyle bir hayat sürdürmeyi.? Şu eleştiri olabilir, suç işeleyen, yakalanan kısa sürede salınmamalı, içeride topluma kazandırılacak duruma geldikten sonra bırakılmalı. Kısacası, çocuklarımıza, cocuklara sahip çıkmalıyız hepimizin ortak mücadelesi bu olmalı.