Alıntı:
resim58 Nickli Üyeden Al?nt?
Bu haberi gördüğüm kadarı ile site yazmamış,Sivaspostası yazmış, kaynağıda yazıyor.
Bence sizin şikayet etmeniz gereken kişi Sivaspostasıdır.
Neyseki burada farklı farklı gazetelerden haberler yazılıyor ve bizlerde Sivasta neler olup bittiğini öğreniyoruz.Asıl bu haberi eğer bu site burada yayınlamasaydı bu siteyi taraflı olarak görürdüm.Madem bir haber var onuda yayınlamak bu sitenin görevidir.
|
kardeşim sen neden cevap yazma gergi duydun cevap yazacak olan sen degilsinki.bu site habercisi buna benzer bir yazıdan dolayı beni yasakladı uzun süre yorum yapamadın ondan dolayı site habercisine sitem ettim yoksa başka bir amacım yok.haberdeki yorumu yapan kişiye cevap olarak yazdım yanlış anlaşılma olmasın.seviyeli eleştiri elbet olacak.benim kimsyle bir sıkıntım yok sadece yasaklandıgım için yazdım.yanlış anlaşılmış olabilirim.
Alıntı:
özgüven Nickli Üyeden Al?nt?
Siz biraz abartmışsınız yada işinize geldiği şekilde yazmışsınız,Biraz beyniniz varsa düşünebilirsinizki bu haber Sivas basınına ait kaynağıda verilmiş zaten.Bu haberin burada yayınlanmasıda gayet normal.Ben sivaspostası nın yaptığı haberleri gerçekten beğeniyorum cesur ve tarafsız haberler yapıyor.
Site yönetiminden bu ve benzeri güzel haberleri yayınlamasını herzaman bekliyor teşekkür ediyorum..
|
sana özelden cevap yazacaktım ancak bu sayfayı okuyanlar görsün diye özelden yazmadım **. senin kimi begendigin beni alakadar etmez benim kime ne dedigimde seni ilgilendirmez.benim ne dükkan sahibiyle nede başkan yardımcısıyla bir hukukum tanışlıgım yok sadece belediyeye oy vermiş biriyim nasıl yanlışlarını söylüyorsam dogru iş yaptıklarındada destek verecem.görüşümü begenmiyebilrsin bunu adam gibi yazarsın .burda seviyeyi korumak amacıyla başka bişey yazmıyacam umarım söylemek istediklerim anlaşılmıştır.