Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Başbakan Sivas'ı köy haline getirdi
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 13.12.2010, 19:30   #24
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 864 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Başbakan Sivas'ı köy haline getirdi

Alıntı:
Arif Coşkun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Başbakana 5 ilin daha büyükşehir yapılması için şehir isimleri veriliyor. Seçimlerden önce bunlar statüye kavuşturulacak.
Trabzon, Malatya, Şanlıurfa, Denizli ve Hatay Sivas neden yok? İşte yaptıkalrının teminatı. Sivas'ı ne hale getirdiler, hala savunuyorlar buna bir anlam veremiyorum.
arif abi sana aynen katılıyorum ve artık birşeyler yapma zamanı geldi diye düşünüyorum.lütfen site olarak bu konuyla ilgili birşey yapalım bir metin hazırlayıp hepimiz bunu gerekli yerlere gönderelim.en azından biz üstümüze düşeni yapalım gerisini vekiller düşünsün.LÜTFEN ARTIK BİRŞEYLER YAPMA ZAMANI GELDİ BU KONUDA.